Samsung Xpress SL-M2020 SL-M2026 - Ilægning af originaler

Ilægning af papir i bakken

1. Åbn bakken.
    Figur : Bakke åben
  2. Bøj eller vift med kanten af papirstakken for at adskille siderne, før du lægger papir i.
    Figur : Bøj eller vift
  3. Juster bakkens størrelse til størrelsen på mediet, du lægger i, se Bakkeoversigt. Læg papiret med den side opad, som der skal printes på, og åbn derefter udskriftsbakken.
    Figur : Papirjustering
  4. Tryk papirbreddestyret sammen, og skub det ind til kanten af papirstakken uden at få den til at bøje.
    Figur : Breddestyr
    bemærk:
    • Skub ikke papirbreddestyret for langt ind, så mediet kommer til at ligge skævt.
    • Justeres papirbreddestyret ikke kan det forårsage papirstop.
      Figur : Vejledende eksempel
    • Brug ikke et ark papir med bukket forkant, det kan forårsage papirstop, eller papiret kan blive krøllet.
      Figur : Papirkrølning
  5. Når du udskriver et dokument, skal du indstille papirtype og -format for bakken. Se Indstilling af papirformat og -type.