Samsung Laser-printere - Opsætning af din maskine som en standardmaskine

Gør følgende for at opsætte printeren som standardprinter, afhængigt af det operativsystem, du har installeret på din computer.
1
Klik på menuen Start i Windows.
  • For Windows 8: Under Charms (Symboler) skal du vælge Search (Søg) > Settings (Indstillinger).
2
For Windows XP Service Pack 3/Server 2003: Vælg Printer and Faxes (Printer og faxenheder).
  • For Windows Server 2008/Vista: Vælg Control Panel (Kontrolpanel) > Hardware and Sound (Hardware og lyd) > Printers (Printere).
  • For Windows Server 2008 R2: Vælg Control Panel (Kontrolpanel) > Hardware > Devices and Printers (Enheder og printere).
  • For Windows 7/8: Vælg Control Panel (Kontrolpanel) > Devices and Printers (Enheder og printere).
  • For Windows 10/Windows Server 2016: På proceslinjen skal du indtaste Devices and Printers (Enheder og printere) i området Search (Søg) og derefter trykke på Enter.
    ELLER
    Fra ikonet Start () skal du vælge Settings (Indstillinger) > Devices (Enheder) > Printers & Scanners (Printere og scannere) > Devices and Printers (Enheder og printere).
  bemærk:
Højreklik på ikonet Start (), og vælg Control Panel (Kontrolpanel) > Devices and Printers (Enheder og printere).
3
Vælg din printer.
4
Højreklik på din printer, og vælg Set as Default Printer (Benyt som standardprinter).
  bemærk:
For Windows 7 eller Windows Server 2008 R2: Hvis Set as Default Printer (Benyt som standardprinter) har en ▶, kan du vælge andre printerdrivere, der er sluttet til den valgte printer.