Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Fjernelse af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du afhjælper et papirstop i printeren. Når der opstår papirstop, vises en advarselsmeddelelse på skærmen.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive dokumentet i stykker, skal du fjerne det fastklemte papir langsomt og forsigtigt.
Illustrationerne kan afvige fra din maskine afhængigt af modellen og de installerede funktioner. Kontrollér din maskintype. Denne fejlfinding er muligvis ikke tilgængelig, afhængigt af modellen eller ekstraudstyr.