Samsung ProXpress SL-M3820 - Forbrugsvarer, tilbehør og vedligeholdelsesdele

Tilgængelige forbrugsvarer
Når forbrugsvarer når enden af deres levetid, kan følgende typer forbrugsvarer bestilles til maskinen:
Type
Gennemsnitlig kapaciteta
Delnavn
Tonerpatron
Ca. 3.000 sider
M3320-, M3820-, M4020-serien: MLT-D203S
M3325-, M3825-, M4025-serien: MLT-D204S
Ca. 5.000 sider
M3320-, M3820-, M4020-serien: MLT-D203L
M3325-, M3825-, M4025-serien: MLT-D204L
Ca. 10.000 sider
M3820-, M4020-serien: MLT-D203E
M3825-, M4025-serien: MLT-D204E
Ca. 15.000 sider
M4020-serien: MLT-D203U
M4025-serien: MLT-D204U
Billedbehandlingsenhed
Ca. 30.000 sider (baseret på tre gennemsnitssider i Letter-/ A4-format til udskriftsjob)
M3325-, M3825-, M4025-serien: MLT-R204
a. Erklæret kapacitetsværdi i henhold til ISO/IEC 19752.
  bemærk:
Afhængigt af indstillingerne og anvendt jobtilstand kan levetiden for tonerpatronen variere.
  advarsel:
Når der købes nye tonerpatroner eller andre forbrugsvarer, skal disse købes i samme land som den maskine, du bruger. Ellers vil nye tonerpatroner eller andre forbrugsvarer være inkompatible med maskinen på grund af forskellige konfigurationer af tonerpatroner og andre forbrugsvarer i henhold til vilkårene for det specifikke land.
  advarsel:
Samsung anbefaler ikke brug af ikke-original Samsung-tonerpatron, f.eks. genopfyldt eller genfremstillet tonerpatron. Samsung kan ikke garantere kvaliteten af ikke-originale Samsung-tonerpatroner. Service eller reparationer, der måtte blive nødvendige som følge af anvendelse af ikke-originale Samsung-tonerpatroner, er ikke omfattet af maskinens garanti.
Tilgængeligt tilbehør
Tilbehør kan købes og installeres for at forbedre maskinens ydeevne og kapacitet.
  bemærk:
Nogle funktioner og ekstraudstyr er muligvis ikke tilgængelige, afhængigt af modeller eller lande.
Ekstraudstyr
Funktion
Delnavn
Hukommelsesmodula
Udvider maskinens hukommelseskapacitet.
ML-MEM370: 512 MB
Ekstra bakkeb
Når der opstår hyppige papirforsyningsproblemer, kan der monteres en ekstra 520-arksc bakke.
SL-SCF3800d
SL-SCF3805e
IEEE 1284B- parallelstikf
Giver mulighed for at bruge forskellige grænseflader.
  bemærk:
  • Når du installerer printerdriveren med et IEEE1284B-parallelstik, kan maskinen muligvis ikke findes, og efter installation af printerdriveren er kun grundlæggende udskriftsfunktioner tilgængelige.
  • For at kontrollere maskinens status eller angive indstillingerne skal du slutte maskinen til en computer med et USB-kabel eller et netværk.
  • Ved brug af IEEE 1284B-parallelstikket anvendes USB-kablet.
ML-PAR100
a. Fås ikke til M332xND og M382xD.
b. Fås ikke til M382xD.
c. Almindeligt papir 80 g/m2 (20 lbs. bond).
d. Til M3320ND, M3820ND, M3820DW og M4020ND.
e. Til M3325ND, M3825ND, M3825DW og M4025ND.
f. For at bruge det valgfrie IEEE 1284B-parallelstik skal du slutte det til UBS-porten og 5 V-udgangen.
Tilgængelige vedligeholdelsesdele
For at købe vedligeholdelsesdele skal du kontakte forhandleren, hvor maskinen blev købt. Udskiftning af vedligeholdelsesdele kan kun foretages af en autoriseret serviceudbyder, forhandler eller den detailforretning, hvor du købte maskinen. Garantien dækker ikke udskiftning af nogen vedligeholdelsesdele, når den har nået dengennemsnitlige ydelse.
Vedligeholdelsesdele udskiftes med bestemte intervaller for at undgå problemer med udskriftskvalitet og papirindføring som følge af udslidte dele, se følgende tabel. Formålet med dette er holde maskinen i optimal driftsstand. Vedligeholdelsesdelene nedenfor skal udskiftes, når levetiden for hvert element er nået.
Dele
Gennemsnitlig kapaciteta
Valse til bakke 1
Ca. 90.000 sider
Separationsvalse til bakke 1
Ca. 60.000 sider
Valse til bakke 2
Ca. 200.000 sider
Separationsvalse til bakke 2
Ca. 100.000 sider
MP-valse
Ca. 100.000 sider
MP-separationsvalse
Ca. 80.000 sider
Overføringsvalse
Ca. 100.000 sider
Fikseringsenhed
Ca. 90.000 sider
a. Den vil blive påvirket af det anvendte operativsystem, computerens ydeevne, programsoftware, tilslutningsmetode, medier, medieformat og jobkompleksitet.