Samsung MFP-printere - Brug Samsung Easy Document Creator

bemærk:
  • Samsung Easy Document Creator er kun tilgængelig for Windows-brugere.
  • Windows XP Service Pack 3 eller højere og Internet Explorer 6.0 eller højere er minimumskravene for brug af Samsung Easy Document Creator.
  • Samsung Easy Document Creator installeres automatisk, når printersoftwaren er installeret.
Samsung Easy Document Creator er et program, der hjælper brugere med at scanne, kompilere og gemme dokumenter i flere formater, herunder .epub format. Dette program stiller de følgende funktioner til rådighed:
  • Image Scanning (Scanning af billeder): bruges til at scanne enkelte eller flere billeder.
  • Document Scanning (Dokumentscanning): bruges til at scanne dokumenter med tekst, eller tekst og billeder.
  • Text Converting (Konvertering af tekst): bruges til at scanne dokumenter, som skal gemmes i et redigerbart tekstformat.
  • Book Scanning (Scanning af bøger): bruges til af scanne bøger flatbed-scanneren.
  • SNS Upload: bruges til hurtigt og nemt at uploade scannede billeder eller eksisterende billeder til en bred vifte af sociale netværkssider (SNS).
  • E-Book Conversion (E-bogskonvertering): bruges til at scanne flere dokumenter sammen som en e-bog eller til at sammensætte eksisterende filer til en e-book.
  • Plug-in: scan og fax direkte fra Microsoft Office-programmet.

Scanning med Easy Document Creator

1. Anbring et enkelt dokument med forsiden nedad på dokumentglaspladen, eller læg flere dokumenter med forsiden opad i dokumentføderen. (Se din printers brugervejledning for yderligere information om ilægning i dokumentføderen).
  2. Fra Windows Start-menuen klikkes der på Programs eller All Programs > Samsung Printers.
    For Mac skal du åbne Applications-mappen > Samsung-mappen.
  3. Klik på Samsung Easy Document Creator.
  4. Klik på Scan fra startskærmen.
  5. Vælg typen af scanning, og klik derefter på Start.
  6. Foretag justeringer af billedet, hvis det er nødvendigt (klik Scan Settings og More Options).
  7. Klik på Scan for at scanne et endeligt billede, eller klik på Prescan for at få en til forhåndsvisning.
  8. Vælg Save to Location, Send to Email eller Send to SNS.
  9. Klik på Save (for at gemme det scannede billede), Send (for at e-maile det scannede billede) eller Share (for at overføre det scannede billede).
  10. Klik på OK.