• Oplysning

Samsung-laserprintere - Brug af Samsung Easy Printer Manager

bemærk:
  • Samsung Easy Printer Manager er kan tilgængelig for Windows- og Mac OS-brugere.
  • Til Windows er Internet Explorer 6.0 eller højere minimumskravet til Samsung Easy Printer Manager.
Samsung Easy Printer Manager er et program, der forener Samsung-printerindstillinger på et sted. Samsung Easy Printer Manager forener enhedsindstillinger samt udskriftsmiljøer, indstillinger/handlinger og udførsel. Alle disse funktioner giver en adgangsportal til en bekvem anvendelse af din Samsung-printer. Samsung Easy Printer Manager stiller to forskellige brugergrænseflader til rådighed, som brugeren kan vælge mellem: den basale brugergrænseflade, og den avancerede brugergrænseflade. Klik blot på en knap for at skifte mellem de to brugergrænseflader.
Forstå Samsung Easy Printer Manager
For at åbne programmet:
For Windows,
Vælg Start > Programs eller All Programs > Samsung Printers > Samsung Easy Printer Manager.
  • For Windows 8
    Blandt amuletterne skal du vælge Search > Apps > Samsung Printers > Samsung Easy Printer Manager.
  • For Windows 10 / Windows Server 2016:
    På værktøjslinjen skal du indtaste Samsung Printers i søgefeltet (Search). Tryk på Enter-tasten, og vælg derefter Samsung Easy Printer Manager.
    ELLER
    Fra Start- ikonet vælges All apps > Samsung Printers > Samsung Easy Printer Manager.
For Mac,
Åbn Applications-mappen > Samsung-mappen > Samsung Easy Printer Manager.
  bemærk:
Skærmbillede, der vises, kan være anderledes, afhængigt af operativsystemet, som du bruger.
Samsung Easy Printer Manager-brugergrænsefladen består af forskellige grundlæggende afsnit som beskrevet i følgende tabel:
1
Printerliste
Printerlisten viser printere, der er installeret på din computer og netværksprintere tilføjet ved netværkssøgning (kun Windows).
2
Avancerede indstillinger
Den avancerede brugergrænseflade er beregnet til at blive brugt af den person, der er ansvarlig for administration af netværket og printerne.
  bemærk:
Nogle menuer vises muligvis ikke på displayet, afhængigt af indstillinger eller modeller. Hvis det er tilfældet, fungerer det ikke på din printer.
  • Device Settings (Enhedsindstillinger): Du kan konfigurere forskellige printerindstillinger såsom printeropsætning papir, layout, emulering, netværk og udskriftsoplysninger.
      bemærk:
    Hvis du tilslutter din printer til et netværk, vil SyncThru Web-Service-ikonet blive aktiveret.
  • Scan to PC Settings (Indstillinger for scanning til PC): Denne menu indeholder indstillinger til at oprette eller slette profiler for scanning til PC.
    • Scan Activation (aktivering af scanning): afgør, om scanning er aktiveret på enheden.
    • Basic-fanen: indeholder indstillinger, der er relateret til generelle indstillinger for scanning og enheder.
  • Alert Settings (kun Windows) (Advarselsindstillinger): denne menu indeholder indstillinger, der er relateret til advarsler om fejl.
    • Printer Alert (Printeradvarsel): indeholder indstillinger, der er relateret til, hvornår der modtages advarsler.
    • Email Alert (E-mailadvarsel): indeholder indstillinger, der er relateret til modtagelse af advarsler via e-mail.
    • Alert History (Alarmhistorik): giver en oversigt over advarsler relateret til enhed og toner.
3
Application Information (Programoplysninger)
Indeholder links til at ændre indstillinger for opdatering, hjælp og om.
4
Printeroplysninger
Dette område giver dig generelle oplysninger om din printer. Du kan kontrollere oplysninger, så som printerens modelnavn, IP-adresse (eller portnavn) og status.
  bemærk:
Denne knap åbner fejlfindingsvejledningen (Troubleshooting Guide), når der opstår en fejl. Du kan åbne fejlfindingsafsnittet direkte i printerens brugervejledning.
5
Quick Links (Hurtige links)
Viser Quick Links for de specifikke printerfunktioner. Dette afsnit indeholder også links til programmer i advanced settings (avancerede indstillinger).
  bemærk:
Hvis du tilslutter din printer til et netværk, vil SyncThru Web-Service-ikonet blive aktiveret.
6
Beholdningsområde
Viser oplysninger om den valgte printer, resterende niveau for tonerpatroner og papir. Oplysningerne vil variere afhængigt af den valgte printer. Nogle printere har ikke denne funktion.
7
Bestil forbrugsvarer
Klik på knappen Order i vinduet til bestilling af forbrugsvarer. Du kan bestille udskiftningstonerpatroner online.