Samsung-laserprintere - Easy Eco Driver

bemærk:
  • Easy Eco Driver er muligvis ikke tilgængelig, afhængigt af din printers model eller det valgfri tilbehør, der er installeret. (Se afsnittet Software i printerens brugervejledning for at se, hvilke softwareindstillinger der er tilgængelige).
  • Easy Eco Driver er kun tilgængelig for Windows-brugere.
Med Easy Eco Driver kan du anvende økonomifunktioner for at spare papir og toner, før du begynder udskrivning.
Easy Eco Driver giver dig også mulighed for simpel redigering, som fx fjernelse af billeder og tekst, skift af skriftstørrelser og meget mere.
Hvis du vil køre let Eco Driver, hver gang du udskriver, skal du gå til fanen Printer Properties > Basic> og markere afkrydsningsfeltet for Start Easy Eco før udskrivning.
Sådan bruger du Easy Eco Driver
  1. Åbn et dokument for at udskrive.
  2. Åbn Printing Preference-vinduet.
  3. Fra fanen Favorites vælges Eco Printing Preview.
  4. Klik på OK > Print.
    Der vises et eksempelvindue.
  5. Vælg de indstillinger, du vil anvende til dokumentet.
    Der vises en forhåndsvisning af det anvendte dokuments egenskaber.
  6. Klik på Print.