Samsung-laserprintere - AirPrint

bemærk:
Kun AirPrint-certificerede printere kan bruge AirPrint-funktionen. Se efter logoet for AirPrint-certificering på kassen, som din printer ankom i.
  bemærk:
AirPrint giver dig mulighed for at udskrive direkte fra: iPhone, iPad eller iPod Touch, der kører den seneste version af IOS.
Sådan konfigureres AirPrint
Der kræves Bonjour- (mDNS) og IPP-protokoller for at bruge AirPrint-funktionen. Du kan aktivere AirPrint-funktionen med en af følgende metoder:
  1. Kontrollér, at printeren er forbundet til netværket.
  2. Start en webbrowser som fx Internet Explorer, Safari eller Firefox, og indtast printerens nye IP-adresse i browservinduet.
    For eksempel:
  3. Klik på Login i det øverste, højre hjørne af vinduet på SyncThru Web Service-webstedet.
  4. Indtast id og adgangskode.
      bemærk:
    Brug samme login-id og adgangskode, som du angav, da du tændte printeren første gang: Startindstillinger.
      bemærk:
    Hvis du vil ændre adgangskoden, skal du gå til fanen Security (sikkerhed).
  5. Når vinduet SyncThru Web Service åbnes, skal du klikke på Settings > Network Settings.
  6. Klik på AirPrint.
Udskrivning via AirPrint
iPad-vejledning giver for eksempel disse instruktioner:
  1. Åbn den eller det e-mail, foto, webside eller dokument, som du vil udskrive.
  2. Tryk på handlingsikonet ( ).
  3. Vælg navnet på din printers driver og indstillingsmenuen for at konfigurere.
  4. Tryk på Print-knappen. Skriv det ud.
    Sådan annulleres et udskriftsjob: for at annullere udskriftsjobbet eller se en oversigt over udskrivningen, skal du klikke på ikonet for udskriftscenteret () i multitasking-området. Eller du kan klikke på Annuller i udskriftscenteret.