Samsung-laserprintere - Understøttede mobilapps

Tilgængelige apps
  • Samsung Mobile Print: Samsung Mobil Print er et gratis program, som gør det muligt at udskrive, scanne (kun brugere med multifunktionsprintere, som understøtter scanning) eller faxe (kun brugere med multifunktionsprintere, som understøtter fax) fotos, dokumenter og websider direkte fra en smartphone eller tablet. Samsung Mobil Print er ikke er kun kompatibelt med Android og iOS smartphones, men også med iPod Touch og tablet-pc'er. Det forbindes med den mobile enhed til en netværkstilsluttet Samsung-printer eller en trådløs printer via et Wi-Fi-adgangspunkt. Installation af en ny driver eller konfiguration af netværksindstillingerne er ikke nødvendigt – installer blot Samsung Mobile Print-appen, så registrerer den automatisk Samsung-kompatible printere. Ud over at udskrive billeder, websider og PDF-filer understøttes også scanning. Hvis en Samsung multifunktionsprinter er tilgængelig, skal du scanne et dokument i et JPG-, PDF- eller PNG-format for en hurtig og nem visning på mobileenheden.
  • Samsung Mobile Print Pro: Hjælper brugere med nemt at få godkendelse. Denne app giver en måde at få en brugergodkendelse ved hjælp af en mobilenhed på.
  • Samsung Mobile Print Manager: Giver brugere mulighed for at bruge kloning og trådløse opsætningsfunktioner ved hjælp af en mobilenhed.
Sådan downloades apps
Hvis du vil downloade apps, skal du gå til app-butikken (Play Butik, App Store) på mobilenheden, og søge efter Samsung Mobil Print, Samsung Mobil Print Proeller Samsung Mobil Print Manager. For Apple-enheder skal du besøge iTunes på computeren.
  • Samsung Mobil Print
    • Android: Søg efter Samsung Mobil Print fra Play Butik, og download derefter appen.
    • iOS: Søg efter Samsung Mobil Print fra App Store, og download derefter appen.
  • Samsung Mobile Print Pro, Samsung Mobile Print Manager
    • Android: Søg efter Samsung Mobil Print Pro eller Samsung Mobil Print Manager fra Play Butik, og download derefter appen.
Understøttede mobilstyresystemer
  • Samsung Mobil Print
    • Android OS 2.3 eller højere
    • iOS 5.0 eller højere
  • Samsung Mobile Print Pro, Samsung Mobile Print Manager
    • Mobilenhed med NFC og Wi-Fi Direct-aktiverede, understøttede mobilapps og Android 4.0 eller højere.