Samsung laserprintere - Sådan udskriver du med Mopria

Mopria Print Service er en mobil udskriftsløsning, der forbedrer den nye printfunktionalitet på en Android-telefon eller tablet (Android version 4.4 eller nyere). Med denne tjeneste kan du tilslutte og udskrive til en Mopria-certificeret printer på det samme netværk som din mobilenhed uden yderligere opsætninger. Mange Android-baserede apper understøtter udskrivning, herunder Chrome, Gmail, Gallery, Drive og Quickoffice.
bemærk:
  • Kun Mopria-certificerede printere kan bruge Mopria-funktionen. Gå til Produkter, der er certificerede (på engelsk) på webstedet Mopria for at kontrollere, om din printer er understøttet.
  • Se efter logoet for Mopria-certificering på kassen, som din printer ankom i.
  • Sørg for, at printeren og den mobile enhed er forbundet til det samme netværk, og at kommunikationen er tilgængelig.