Samsung-laserprintere - Sådan kontrollerer du printerstatus i SyncThru Web Service

bemærk:
SyncThru Web Service er ikke et program, som installeres på pc'en. Det er et webbaseret kontrolpanel til printeren. For at bruge SyncThru skal pc'en være på samme netværk som printeren.
For at åbne SyncThru skal du følge disse trin:
  1. Hent den aktuelle IP-adresse for printeren.
    • Hvis printeren har et LCD-panel på forsiden, skal du navigere til Menu > System Setup > Reports > Network Configuration (menu > systemkonfiguration > rapporter > netværkskonfiguration) og udskrive netværkskonfigurationssiden for at finde den aktuelle IP.
    • Hvis printeren ikke har et LCD-panel på forsiden, skal du holde knappen Stop, Cancel (annuller), eller WPS nede, indtil LED-lyset blinker hurtigt. Dette vil medføre, at printeren udskriver en konfigurationsside. Hvis printeren udskriver en demoside eller en forsyningsinformationsside, blev knappen holdt inde i for lang eller for kort tid.
    Figur : Konfigurationsside
  2. Åbn browseren, indtast printerens IP-adressen i adresselinjen, og tryk på Enter.
      bemærk:
    IP-adressen vil være et tal, som f.eks. 192.168.1.1. Hvis der vises en fejl, eller SyncThru ikke vises, når du indtaster printerens IP-adresse, skal du kontrollere følgende:
    • Kontrollér, at printeren er tændt.
    • Bekræft, at printeren er tilsluttet netværket.
    Figur : IP-adresse
  3. Statussen vil blive opført ved siden af Alert (advarsel). Hvis der ikke er nogen fejl, vises No Alert (ingen advarsel).
    Figur : Advarsler
    • Se Error Messages and Status LED's (fejlmeddelelser og status-LED) for at finde den relevante fejlartikel.