• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung-multifunktionslaserprintere - Sådan konfigureres scanning til en Mac-computer ved hjælp af Easy Printer Manager

Før du scanner fra en printer til en Mac-computer, der kører OS X, skal du konfigurere Scan to PC Settings (scan til pc-indstillinger) i Samsung Easy Printer Manager.
For at konfigurere Scan to PC Settings (scan til pc-indstillinger) i Samsung Easy Printer Manager skal du følge disse trin:
  1. Sørg for, at den nyeste printer- og scanningsdriver er installeret.
    For at downloade de nyeste printer- og scanningsdrivere skal du gå til Software and Drivers (software og drivere) og indtaste din printermodel i tekstfeltet for at finde din printerdriver.
  2. På din Mac-computer skal du klikke på ikonet Samsung Easy Printer Manager for at åbne softwaren.
    Figur : Ikonet Easy Printer Manager
  3. Vælg din printer fra listen til venstre, og klik derefter på ikonet Avanceret tilstand.
    Gå til næste trin, hvis Samsung Easy Printer Manager er i avanceret tilstand.
    Figur : Avanceret tilstand
  4. Klik på ikonet Scan to PC Settings (scan til pc-indstillinger) øverst i vinduet Samsung Easy Printer Manager.
  5. Vælg afkrydsningsfeltet Enable Scan from Device Panel (aktivér scan fra enhedspanel), og klik derefter på Save (gem).
    Figur : Aktivér scan fra enhedspanel
  6. Vælg den ønskede indstilling for følgende indstillinger i fanen Basic (grundlæggende) .
      bemærk:
    Hvis nogen af indstillingerne ikke er tilgængelige eller er gråtonede, skal du sørge for at geninstallere scanningsdriveren. For at downloade printerdriverne skal du gå til Software and Drivers (software og drivere).
    • Scanningsindstillinger
      • Farvetilstand
      • Opløsning
      • Scanningsstørrelse
      • ADF-dupleks
        Figur : Scanningsindstillinger
    • Filindstillinger
      • Gem på
      • Format
        Figur : Filindstillinger
    • Handlinger, når du har gemt
      • Ingen
      • E-mail
      • Åbn med standardprogram
      • Underret mig ved afslutning
        Figur : Handlinger, når du har gemt
  7. Vælg den ønskede indstilling for følgende indstillinger i fanen Image (billede) .
      bemærk:
    Hvis nogen af indstillingerne ikke er tilgængelige eller er gråtonede, skal du sørge for at geninstallere scanningsdriveren. For at downloade printerdriverne skal du gå til Software and Drivers (software og drivere).
    • Billedforbedring
      • Derasterering
      • Fjernelse af kanter
      • Automatisk eksponering
      • Automatisk farvebalance
      • Fjernelse af baggrunden
        Figur : Indstillinger for billedforbedring
    • Billedjustering
      • Automatisk beskæring
      • Automatisk rotation
      • Registrering af tom side
      • Automatisk udretning
      • Vandmærke
        Figur : Indstillinger for Image Adjustment (billedjustering)
  8. Klik på Save (gem) efter at have valgt de ønskede indstillinger for at fuldføre scanningskonfigurationen.
  9. Klik på "X" i øverste højre hjørne af vinduet for at afslutte Samsung Easy Printer Manager.