Samsung multifunktionslaserprintere - Lær at konfigurere scanning til e-mail.

Følg disse trin for at konfigurere funktionen "Scan til e-mail":
  1. Konfigurer Scan Manager.
    1. Installer og konfigurer Scan Manager.
      For at downloade den nyeste scanningsdriver skal du gå til Software and Drivers (software og drivere) og indtaste din printermodel i tekstfeltet for at finde scanningsdriveren.
    2. Sørg for, at der er en aktiv netværksforbindelse mellem printeren og computeren.
      Sørg for, at du har en aktiv e-mailkonto eller e-mailserver, der ikke bruger Secure Sockets Layer (SSL). Kontakt din e-mailudbyder for at kontrollere, om SSL er påkrævet.
  2. Konfigurer e-mail i SyncThru Web Services
    1. For at få adgang til og se SyncThru Web Services skal du bruge en af følgende metoder:
      • Højreklik på Smart Panel, og vælg Printer Setting (printerindstilling).
        Figur : Printerindstilling
        ELLER
      • Åbn en webbrowser, og indtast din printers IP-adresse i adresselinjen.
    2. Klik på fanen Machine Settings (maskinindstillinger), og vælg derefter menuen E-mail Setup (e-mailkonfiguration) i den venstre navigationsrude for at få vist skærmen E-mailkonfiguration .
        bemærk:
      Hvis fanen Machine Settings (maskinindstillinger) eller menuerne ikke vises, skal du klikke på knappen Log ind, der findes øverst til højre på websiden SyncThru Web Services.
      Standardbrugernavnet og -adgangskoden er admin/sec00000.
    3. Indstil SMTP-serverparametrene i vinduet E-mail Setup (e-mailkonfiguration).
        bemærk:
      Kontakt din e-mailudbyder eller systemadministrator for at få hjælp, hvis du ikke ved, hvilke værdier der skal indtastes for din e-mailserver eller -konto.
      Følgende eksempel bruger America Online (AOL) til at konfigurere SMTP-e-mailserveren. AOL-serveren brugte ikke SSL.
      • Opsætning af SMTP-server
        • IP-adresse eller værtsnavn: anvender værtsnavn
        • SMTP-server og -port: smtp.aol.com 587
        • SMTP kræver godkendelse: kontrolleret
        • Loginnavn til SMTP-server: xxxxxx@aol.com
        • Adgangskode til SMTP-server: xxxxxxxxxx
        • Forbindelsestimeout for SMTP-server: 30
          Sørg for at ændre forbindelsestimeout for SMTP-serveren.
        • Maksimal længde for meddelelse: 4 MB
      • POP før konfiguration af SMTP
        • SMTP kræver POP3 før SMTP-godkendelse: kontrolleret
        • IP-adresse eller værtsnavn: anvender værtsnavn
        • POP3-server og -port: pop.aol.com
        • Loginnavn til POP3-server: xxxxxx@aol.com
        • Adgangskode til POP3-server: xxxxxxxxxx
      Figur : E-mailkonfiguration – Opsætning af SMTP-server
    4. Når du har indtastet alle oplysninger, skal du klikke på Apply (anvend) for at gemme ændringerne.