Samsung-laserprintere - Sådan nulstilles SyncThru-adgangskode til en printer uden skærmmenu

Hvis login-id og/eller adgangskode til SyncThru Web Service skal nulstilles på en printer uden en LCD-skærmmenu, skal netværksindstillingerne for printeren ryddes for at gøre det.
Sådan ryddes netværksindstillingerne:
  1. Tilslut printeren til pc'en med et USB-kabel.
  2. Åbn Easy Printer Manager. Klik på ikonet Easy Printer Manager i proceslinjen nederst til højre på skrivebordet.
    bemærk:
    Hvis Easy Printer Manager ikke er installeret, skal du klikke her for at åbne det webbaserede installationsprogram og vælge softwaren.
    Figur : Ikon
  3. Skift Easy Printer Manager til Avanceret tilstand ved at klikke på knappen Advanced (avanceret).
    Figur : Avanceret tilstand
  4. Vælg den USB-tilsluttede printer, og klik på Device Settings (enhedsindstillinger).
    Figur : Enhedsindstillinger
  5. Klik på fanen Network (netværk), og rul ned til bunden af vinduet.
    Figur : Netværksindstillinger
  6. Klik på knappen Clear (ryd).
    bemærk:
    Dette vil rydde alle netværksindstillingerne, ikke kun id og adgangskode til SyncThru Web Service. Printeren skal tilsluttes til netværket igen, når netværksindstillingerne er ryddet.
    Figur : Ryd
  7. Klik på OK for at bekræfte, at indstillingen skal ryddes.
  8. Sluk printeren, og tænd den igen efter et minut.
Alle netværksindstillingerne (inklusive SWS-adgangskoden) nulstilles. Manuelt konfigurerede IP-oplysninger eller indstillinger for trådløs netværksforbindelse skal genindtastes. Loginoplysningerne nulstilles til admin, da id og adgangskoden vil være sec00000.