Samsung-laserprintere - Sådan udskriver du en netværkskonfigurationsside på en printer uden en LED-skærm.

For at finde IP-adressen til din printer skal du udskrive en netværkskonfigurationsrapport.
Gør følgende for at udskrive en netværkskonfigurationsrapport:
  1. Tænd printeren.
  2. Tryk og hold knappen WPS nede i ca. 10 sekunder, eller indtil LED-lampen blinker langsomt. Slip knappen WPS, når LED-lampen blinker langsomt.
    Figur : Tryk på og hold knappen WPS nede
      bemærk:
    Hvis rapporten med leveringsoplysninger udskrives, i stedet for netværkskonfigurationsrapporten, er knappen WPS holdt nede i for kort tid eller for lang tid.
Hvis IP-adressen på netværkskonfigurationsrapporten viser 192.0.0.192, er printeren ikke blevet tilsluttet til netværket. Download programmet Easy Wireless Setup, og gennemgå den trådløse konfiguration.
Gå til Software and Driver Downloads (software- og og driveroverførsler), og indtast din modelprinter i søgefeltboksen for at downloade den nyeste software til Windows Easy Wireless Setup eller software til Mac OS X Easy Wireless Setup .