Samsung-laserprintere - Sådan udskriver du en netværkskonfigurationsside

En netværkskonfigurationsrapport viser følgende oplysninger:
  • Netkort
  • IP-tildeling
  • IP-adresse
  • Undernetmaske
  • Standard Gateway
  • MAC-adresse
Gør følgende for at udskrive en netværkskonfigurationsrapport:
  1. Tænd printeren.
  2. På printerens kontrolpanel skal du trykke på knappen Menu, indtil System Setup (systemkonfiguration) vises, og derefter trykke på OK.
  3. Tryk på retningspladen, venstre eller højre, indtil Report (rapport) vises, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på retningspladen, venstre eller højre, indtil Network Config. (netværkskonfiguration) eller Network Info. (netværksinformation) vises, og tryk derefter på OK.
  5. Vælg Yes (ja), og tryk derefter på OK for at udskrive.