• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung-laserprintere - Lær at konfigurere Wi-Fi Direct.

Wi-Fi Direct er en peer-to-peer-forbindelse mellem en Wi-Fi Direct-certificeret printer og en mobilenhed, der giver en sikker forbindelse, og som er nem at konfigurere.
Wi-Fi Direct kan aktiveres ved hjælp af en af følgende metoder:
  • Gennem Easy Printer Manager, når den er tilsluttet med USB.
  • Gennem SyncThru Web Service, når den er tilsluttet et netværk, ledningsforbundet eller trådløst.
  • Gennem printerpanelet ved hjælp af LCD-skærmen.
Følg trinene nedenfor pr. forbindelsesmetode, der bruges sammen med din printer:
Printer tilsluttet med USB
  1. Åbn Easy Printer Manager, og skift til Advanced Mode (avanceret tilstand).
    Figur : I Easy Print Manager skal du vælge Advanced Mode (avanceret tilstand)
  2. Vælg din printer, og klik på fanen Device Settings (enhedsindstillinger).
    Figur : Vælg din printer og Device Settings (enhedsindstillinger)
  3. Klik på fanen Network Settings (netværksindstillinger).
    Figur : Klik på Network Settings (netværksindstillinger)
  4. Tænd Wi-Fi Direct, og indtast følgende oplysninger:
    • Device Name (enhedsnavn): Indtast printerens navn for at søge efter din printer på et trådløst netværk. Som standard er enhedsnavnet printerens model.
    • IP Address (IP-adresse): Indtast IP-adressen for printeren. Denne IP-adresse bruges kun til Wi-Fi Direct og bruges ikke til det ledningsforbundne eller trådløse netværk. Det anbefales at bruge en standard lokal IP-adresse (192.168.3.1).
    • Group Owner (gruppeejer): Aktivér denne mulighed for at tildele printeren Wi-Fi Direct-gruppeejeren. Gruppeejeren fungerer i stil med et trådløst adgangspunkt.
    • Network Password (netværksadgangskode): Hvis din printer er en gruppeejer, kræves der en netværksadgangskode, så andre mobilenheder kan oprette forbindelse til din printer. Du kan selv konfigurere en netværksadgangskode eller beholde den givne netværksadgangskode, som tilfældigt genereres som standard.
      Figur : Wi-Fi Direct-indstillinger
  5. Klik på Save (gem) nederst til højre på skærmen for at gemme ændringerne.
Printer tilsluttet et netværk
  1. Indtast printerens IP-adresse i din webbrowser.
  2. Log ind ved at klikke på Log ind øverst til højre på skærmen.
      bemærk:
    Standard-brugernavnet og adgangskoden er admin/sec00000.
    Figur : Indtast printerens IP-adresse i browseren, og klik på Log ind
  3. Klik på fanen Settings (indstillinger), og vælg Network Settings (netværksindstillinger).
    Figur : Klik på Settings (indstillinger), og vælg Network Settings (netværksindstillinger)
  4. På venstre side af skærmen under Wireless (trådløs) skal du vælge Wi-Fi Direct og aktivere Wi-Fi Direct.
    Figur : Vælg Wireless > Wi-Fi Direct ((trådløs > Wi-Fi Direct)
  5. Indtast følgende oplysninger:
    • Device Name (enhedsnavn): Indtast printerens navn for at søge efter din printer på et trådløst netværk. Som standard er enhedsnavnet printerens model.
    • IP Address (IP-adresse): Indtast IP-adressen for printeren. Denne IP-adresse bruges kun til Wi-Fi Direct og bruges ikke til det ledningsforbundne eller trådløse netværk. Det anbefales at bruge en standard lokal IP-adresse (192.168.3.1).
    • Group Owner (gruppeejer): Aktivér denne mulighed for at tildele printeren Wi-Fi Direct-gruppeejeren. Gruppeejeren fungerer i stil med et trådløst adgangspunkt.
    • Network Password (netværksadgangskode): Hvis din printer er en gruppeejer, kræves der en netværksadgangskode, så andre mobilenheder kan oprette forbindelse til din printer. Du kan selv konfigurere en netværksadgangskode eller beholde den givne netværksadgangskode, som tilfældigt genereres som standard.
      Figur : Wi-Fi Direct-indstillinger
  6. Klik på Apply (anvend) for at gemme ændringerne.
Efter aktivering af Wi-Fi Direct skal et mobiludskrivningsprogram som Samsung Mobile Print App downloades, for at du kan udskrive fra din smartphone eller en anden mobilenhed.
Brug af printerpanelet
  1. Tænd printeren.
  2. Tryk på knappen Menu.
  3. Brug pilene, vælg Network (netværk), og tryk på OK.
  4. Brug pilene, vælg Wireless (trådløs), og tryk på OK.
  5. Brug pilene, vælg Wi-Fi Direct, og tryk på OK.
    Der vises følgende oplysninger:
    • Wi-Fi Direct On/Off (Wi-Fi Direct til/fra): Aktiver eller deaktiver Wi-Fi Direct.
    • Device Name (enhedsnavn): Indtast printerens navn for at søge efter din printer på et trådløst netværk. Som standard er enhedsnavnet printerens model.
    • IP Address (IP-adresse): Indtast IP-adressen for printeren. Denne IP-adresse bruges kun til Wi-Fi Direct og bruges ikke til det ledningsforbundne eller trådløse netværk. Det anbefales at bruge en standard lokal IP-adresse (192.168.3.1).
    • Group Owner (gruppeejer): Aktivér denne mulighed for at tildele printeren Wi-Fi Direct-gruppeejeren. Gruppeejeren fungerer i stil med et trådløst adgangspunkt.
    • Network Key (netværksnøgle): Hvis din printer er en gruppeejer, kræves der en netværksadgangskode, så andre mobilenheder kan oprette forbindelse til din printer. Du kan selv konfigurere en netværksadgangskode eller beholde den givne netværksadgangskode, som tilfældigt genereres som standard.
    • Status: Viser antallet af tilsluttede enheder. I alt fem enheder kan være tilsluttet ad gangen.
  6. Tryk på knappen Back (tilbage) for at vende tilbage til startskærmen.
Efter aktivering af Wi-Fi Direct skal et mobiludskrivningsprogram som Samsung Mobile Print App downloades, for at du kan udskrive fra din smartphone eller en anden mobilenhed.