Samsung-laserprintere - Sådan ændrer du printerens IP-oplysninger ved hjælp af Samsung Set IP i Windows

Samsungs netværksklare printere leveres sammen med en cd-rom til Samsung-netværksprinteren. Inden du bruger din printer, skal du indsætte cd-rommen i din pc og derefter installere alle de programmer, der følger med på cd-rommen. Hvis du ikke kan finde eller mangler cd-rommen, skal du gå til Software and Driver Downloads (software- og driveroverførsler) for at få adgang til de Samsung-netværksprinterprogrammer, der er inkluderet på cd-rommen til din printermodel.
Hvis Easy Printer Manager er installeret, kan du også gå til Set IP ved at klikke på knappen Set IP nederst på skærmen, mens Easy Printer Manager er i Advanced Mode (avanceret tilstand).
Figur : I Easy Print Manager skal du vælge Set IP
For at konfigurere din printer ved hjælp af Set IP-softwaren, der følger med på cd-rommen med printeren, skal du gøre følgende:
  1. Åbn programmet Set IP. Programmet scanner dit netværk og viser alle Samsung-printere, som det finder. Hvis din printer ikke vises på listen, skal du sørge for, at den er tændt, tilsluttet til netværket og i samme IP-område som din router.
    Figur : Set IP viser de printere, der er tilgængelige på dit netværk
  2. Fremhæv den printer, du vil forbinde til, og klik derefter på Manual Setting (manuel indstilling).
    Figur : Vælg den printer, du vil forbinde til, og klik på Manual Setting (manuel indstilling)
  3. Indtast printerens MAC-adresse (fundet på netværkskonfigurationssiden) og indtast de IP-oplysninger, som du ønsker at indstille, i de relevante felter, og klik derefter på Apply (anvend).
    bemærk:
    For instruktioner om, hvordan du udskriver en netværkskonfigurationsside, henvises til brugervejledningen.
    Figur : Indstil IP-oplysninger for printeren.
  4. Klik på Exit (afslut) for at lukke Set IP-softwaren.