• Oplysning

Samsung-multifunktionslaserprintere - Ændring af faxmodtagelsestilstande

Følg disse trin for at ændre faxmodtagelsestilstande.
    Figur : Kontrolpanel
  1. Fax
  2. On Hook Dial (Slå til ved opkald)
  3. Start
  1. Tryk på knappen Fax på kontrolpanelet.
  2. Tryk på Menu, og tryk på pilene, indtil Fax Setup (Faxopsætning) vises, og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på pilene, indtil Receiving (Modtager) vises, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på pilene, indtil Receive Mode (Modtagetilstand) vises, og tryk derefter på OK.
  5. Vælg en af følgende indstillinger.
    • FAX: Besvarer et indgående faxopkald og skifter med det samme til faxmodtagelsestilstand.
    • TEL: Modtager en fax ved at trykke på On Hook Dial (Slå til ved opkald) og derefter på Start.
    • ANS/FAX: Printeren besvarer et indgående opkald, og den, der ringer op, kan lægge en besked på telefonsvareren. Hvis faxmaskinen registrer en faxtone på linjen, skifter maskinen automatisk til faxtilstand for at modtage faxen.
        bemærk:
      Hvis du vil bruge tilstanden ANS/FAX, skal du tilslutte en telefonsvarer til EXT-indgangen på bagsiden af printeren.
    • DRPD: Du kan modtage et opkald ved hjælp af funktionen Distinctive Ring Pattern Detection (Registrering af nummerbestemt ringetone). Distinctive Ring (Nummerbestemt ringetone) er en teleselskabsservice, som gør det muligt for en bruger at benytte en enkelt telefonlinje til at besvare flere forskellige telefonnumre.