• Oplysning

Samsung-laserprintere - Sådan nulstiller du udskrivningssystemet i Mac OS X

I Mac OS X skal du udføre følgende trin for at nulstille udskrivningssystemet:
  1. Klik på Apple-ikonet i øverste venstre side af skærmen, klik på System Preferences (Systemindstillinger), og vælg derefter Print & Fax (Udskriv og fax).
    Figur : Klik på System Preferences (Systemindstillinger), og vælg Print & Fax (Udskriv og fax)
  2. Klik på en printer på listen, mens du holder tasten Option (Alternativ) på tastaturet nede. (Du kan også bruge musens højreklikfunktion til at vælge en printer på listen.)
    Figur : Vælg en printer på listen
  3. Når der vises en pop op-meddelelse, skal du klikke på OK for at bekræfte nulstilling af udskrivningssystemet.
    Figur : Klik på OK for at nulstille udskrivningssystemet
  4. Indtast den definerede adgangskode, hvis godkendelse er påkrævet.
  5. Nulstillingen af udskrivningssystemet er udført, og der vises ingen printere på printerlisten.