Samsung-laserprintere - Android-smartphones og Samsung Print Service Plugin

Samsung Print Service Plugin – tilgængeligt til download i Google Play Butik – indeholder integreret udskrivningsunderstøttelse til Android-enheder, der som minimum kører Android 4.4 (KitKat).
Pluginnet gør det muligt at udskrive til mange Samsung-laser- og -multifunktionsprintere uden brug af tredjepartsapps eller ekstra printdrivere. Du kan nemt udskrive fotos, websider og dokumenter, hvis din mobilenhed er tilsluttet en kompatibel Samsung-printer via et trådløst netværk eller en direkte trådløs forbindelse til printeren. Du kan styre udskriftsindstillingerne, herunder farve, antal kopier, papirretning, papirtype, papirstørrelse og dobbeltsidet udskrift.

Trin 1: Sørg for, at din printer er Mopria-certificeret.

Gå til Certificerede produkter (på engelsk) på Mopria-webstedet, og kontrollér, at din printermodel er kompatibel med Mopria. Hvis din printer står angivet, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 2: Download Samsung Print Service Plugin

På Samsung Galaxy-smartphones og -tablets er Samsung Print Service-pluginnet forudinstalleret. Hvis du har en Samsung Galaxy-mobilenhed, skal du fortsætte til næste trin.
Download fra Google Play Butik til ikke-Galaxy Android-smartphones, der kører Android 4.4 og nyere:
  1. Gå til Samsung Print Service Plugin (på engelsk) for at downloade pluginnet (hvis du ser denne side på en mobilenhed), eller søg efter Samsung Print Service Plugin i Google Play Butik.
  2. Klik på den grønne knap Installer.
  3. Klik på den grønne knap Acceptér.

Trin 3: Udskriv eller del fra Samsung Print Service Plugin

Når du har downloadet og installeret Samsung Print Service Plugin, kan du i menuindstillingerne til f.eks. websider og fotos finde valgmulighederne Udskriv og Del.
For at udskrive skal du trykke på indstillingsikonet, trykke på Udskriv og vælge dine udskrivningsmuligheder.
Udskrivningsmenu
For at dele skal du trykke på delingsikonet, trykke på Samsung Print Service Plugin og følge vejledningen på skærmen.
Delingsmenu