• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung-laserprintere - Sådan udskriver du med Samsung Mobile Print (Android)

bemærk:
Denne app udskriver kun til bestemte Samsung-printere. Se appbeskrivelsen i Android Marked for en opdateret liste over understøttede printere.
Sådan udskriver du med Samsung Mobile Print:
  1. Åbn Mobile Print, og vælg en kilde på hovedskærmbilledet.
    Figur : Kilde
  2. Den valgte kilde åbnes. Vælg, hvad du vil udskrive, og tryk derefter på knappen Select Printer (Vælg printer) øverst til højre på siden.
    Figur : Vælg printer
  3. Indstillingen Choose a Device (Vælg en enhed) vises og søger efter tilsluttede netværksprintere.
    Figur : Choose a Device (Vælg en enhed)
      bemærk:
    Printeren skal være tændt og sluttet til det samme netværk som din tablet eller smartphone for at blive vist. Mobile Print vil søge efter printere og viser dem, den finder.
  4. Tryk på den relevante printer, så går Mobile Print til skærmbilledet med udskriftsindstillingerne.
    Figur : Udskriftsindstillinger
  5. Når du har indstillet udskriftsindstillingerne efter behov, skal du trykke på Setting (Indstilling) øverst til venstre på skærmen.
  6. Klik på Print (Udskriv) for at sende jobbet til printeren.
    Figur : Vis udskrift
      bemærk:
    Printeren vises nu nederst på skærmen. Næste gang Mobile Print bruges, er det ikke nødvendigt at søge efter printeren igen.