HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682 - Installer den ekstra bakke 3 (1 x 550-arks papirføder)

Installer den ekstra bakke 3 (1 x 550-arks papirføder)
Dette dokument beskriver, hvordan du installerer en ekstra bakke 3 (1 x 550-arks papirfører) til HP LaserJet Enterprise M652 og M653 samt HP Color LaserJet Enterprise MFP M681 og M682.
  1. Tag bakke 3 ud af kassen, og fjern derefter emballagen. Kontrollér, at indholdet stemmer overens med denne illustration:
      bemærk:
    HP anbefaler at genbruge emballagen, hvis det er muligt.
    Figur : Indholdet i kassen
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen for at SLUKKE printeren.
    Figur : Sluk printeren
  3. Frakobl strømkablet og USB- eller netværkskablet.
    Figur : Fjern kablerne
  4. Placer bakken på en stabil overflade, og placer derefter printeren på bakken. Brug justeringsstifterne øverst på bakken til at placere printeren korrekt.
      advarsel:
    HP anbefaler, at der er tre personer til at flytte printeren og placere den på bakken.
    Figur : Placer printeren på bakken
  5. Åbn bakken, og drej derefter bakkelåsene med uret for at fastgøre bakken til printeren.
    Figur : Åbn og fastgør bakken
  6. Juster papirbredde- og papirlængdestyrene ved at trykke de blå justeringslåse sammen og skubbe styrene, så de passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Juster papirstyrene
  7. Læg papir i bakken. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
    Figur : Læg papir i bakken
  8. Juster papirstyrene ved at tage fat i justeringslåsene og skubbe indad. Kontroller papiret for at sikre, at styrene rører stakken let uden at bøje den.
    Figur : Juster papirstyrene
  9. Fjern terningen med bakkenummer fra bagsiden af bakkens frontplade.
    Figur : Fjern terningen med bakkenummer
  10. Sæt terningen med bakkenummer tilbage i holderen, så tallet tre vender fremad. Tallet tre skal kunne ses på fronten i bakkens højre side.
    Figur : Sæt terningen med bakkenummer tilbage, så tallet tre vender fremad
  11. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  12. Tilkobl strømkablet og USB- eller netværkskablet.
    Figur : Tilslut kablerne igen
  13. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde printeren.
    Figur : Tænd printeren
  14. Konfigurér tilbehøret i softwarens printerdriver. Find dit operativsystem blandt nedenstående muligheder, og følg derefter de angivne trin.
    • OS X: Listen over installeret ekstraudstyr opdateres automatisk under det første udskriftsjob, efter du har installeret tilbehøret. Hvis det ikke sker, skal du foretage følgende trin:
      1. Fra Apple-menuen () skal du klikke på Systempræferencer.
      2. Vælg Print & scan (eller Printere & scannere).
      3. Vælg printeren, klik på knappen Indstillinger og forbrugsvarer, og klik derefter på fanen Indstillinger.
      4. Konfigurer tilbehøret manuelt.
    • Windows® 8.0, 8.1 og 10: Hvis du påsætter tilbehøret, efter du har installeret printersoftwaren, skal du udføre følgende trin:
      1. Windows® 8.0 og 8.1: Rul til nederste venstre hjørne af skærmen, og højreklik på det vindue, der vises.
        Windows® 10: Klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne af skrivebordet.
      2. Vælg Kontrolpanel. Under Hardware og lyd skal du vælge Vis enheder og printere.
      3. Højreklik på navnet på printeren, og vælg derefter Printeregenskaber.
      4. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
      5. Opdater det installerede ekstraudstyr. Fremgangsmåden afhænger af typen af tilslutning og printerdriver:
        • Tilslutning via netværk eller USB med HP UPD (Universal Print Driver): I afsnittet Installerbart ekstraudstyr under Automatisk konfiguration skal du vælge Opdater nu
        • Tilslutning via netværk eller USB med HP PCL 6-printerdriver: Vælg Opdater nu.
        • Tilslutning via netværk eller USB med HP PCL-6-printerdriver version 4: Installer tilbehøret manuelt ved at klikke på rullelisten ud for den bakke, der skal monteres, og vælg derefter HP-inputbakke til 550 ark.
    • Windows® 7: Hvis du påsætter tilbehøret, efter du har installeret printersoftwaren, skal du udføre følgende trin:
      1. Kontroller, at printeren er tændt og har forbindelse til computeren eller netværket.
      2. Åbn menuen Start i Windows, og klik derefter på Enheder og printere.
      3. Højreklik på navnet på printeren, og vælg Printeregenskaber.
      4. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
      5. Opdater det installerede ekstraudstyr. Fremgangsmåden afhænger af typen af tilslutning og printerdriver:
        • Tilslutning via netværk eller USB med HP UPD (Universal Print Driver): Vælg Opdater nu i afsnittet Installerbart ekstraudstyr under Automatisk konfiguration.
        • Tilslutning via netværk eller USB med HP PCL 6-printerdriver: Vælg Opdater nu.
    • Windows® XP og Windows Vista®: Hvis du påsætter tilbehøret, efter du har installeret printersoftwaren, skal du udføre følgende trin:
      1. Kontroller, at printeren er tændt og har forbindelse til computeren eller netværket.
      2. Åbn menuen Start i Windows, og klik derefter på Enheder og Printere (eller Printere og fax for XP).
      3. Højreklik på navnet af dette produkt, og vælg Printeregenskaber (eller Egenskaber for XP).
      4. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
      5. Klik på afsnittet Installerbart ekstraudstyr.
      6. Vælg Opdater nu i rullemenuen ved siden af Automatisk konfiguration for at opdatere de installerede muligheder for netværks- eller USB-forbindelse.