Samsung Xpress MFP SL-M2070 - Sådan rengør du printeren

Hvis der opstår problemer med udskriftskvaliteten, eller hvis du bruger printeren i et støvet miljø, skal du rengøre printeren regelmæssigt for at bevare den i den bedst mulige stand og kunne bruge den længere.
  bemærk:
  • Rengøring med alkohol og/eller stærke opløsningsmidler er forbundet med fare for dit helbred og kan også misfarve eller deformere hardwaren.
  • Hvis der er toner på printeren eller det omkringliggende område, skal du fugte en klud med lidt vand for at rengøre det. Hvis du bruger en støvsuger, kan toneren blæse op i luften og forårsage skader.
  • Under udskrivning kan der ophobes toner, papir og støv inde i printeren. Det kan forårsage problemer med udskriftskvaliteten.
Sådan rengør du Samsung Xpress MFP SL-M2070
Se printerbillederne nedenfor, og vælg derefter den printermodel, der ligner din mest. Klik på det relevante link for at komme videre til fremgangsmåden for rengøring af din specifikke printer.
Figur : Eksempel på SL-M2070-printer
Figur : Eksempel på SL-M2070-printer