• Oplysning

Samsung-laserprintere - Sådan bekræfter du, at du har en original Samsung-toner

Hvis du har købt en ny tonerpatron til din printer, og du oplever fejl, skal du kontrollere, om du har en original Samsung-toner.

Sådan bekræfter du, om du har en original Samsung-toner

Kontrollér følgende for at kontrollere, om din toner er original:
  • Bekræft, at toneren og emballagen, som toneren leveres i, har et Samsung-logo.
    Figur : Eksempel på originalt Samsung-logo på tonerpakken
    Billedet viser originalt Samsung-logo
  • Bekræft, at toneren og emballagen, som toneren leveres i, ikke er mærket "Refurbished" eller "Reconditioned".
    bemærk:
    Det anbefales altid at bruge originale Samsung-tonere. Genanvendte tonere fungerer muligvis ikke sammen med din printer. Genanvendte tonere viser som regel tegn på fysiske skader. Det kan f.eks. være slidte eller beskadigede skruer, synlig brug af klæbemidler, ridser på overfladen osv.
  • Bekræft, at toneren har en CRUM-chip (Customer Replaceable Unit Monitor).
    bemærk:
    Hvis toneren ikke har en CRUM-chip, er det enten en starttoner eller ikke en original Samsung-toner.
    Figur : Eksempel på CRUM-chip på original Samsung-toner
    Billedet viser en ægte CRUM-chip på original Samsung-toner
  • Bekræft, at toneren har et mærkat med Samsung-model og serienummer.
    Figur : Eksempel på serienummer på original Samsung-toner
    Billedet viser serienummer på original Samsung-toner
  • Netværksprintere: Bekræft, at model- og serienummeret på toneren vises i SyncThru Web Service.