Samsung-laserprintere - Sådan installerer du Universal Print Driver i Windows

bemærk:
Universal Print Driver fungerer muligvis ikke til alle versioner af dit operativsystem. Hvis Universal Print Driver ikke fungerer, kan du prøve driveren til dit operativsystem, hvis der findes en.
Hvis du ikke har endnu installeret Universal Print Driver, skal du gå til Download af software og drivere og skrive din printermodel i søgefeltet for at downloade driveren.
Sådan installerer du Universal Print Driver
Følg disse trin for at installere Universal Print Driver.
  1. Åbn Universal Print Driver for at starte installationen.
  2. Vælg Installer for at starte installationen af softwaren eller udpakke filerne for at gemme dem et angivet sted.
    Figur : Eksempel på installation eller udpakning af printersoftware
    Billedet viser installation eller udpakning af printersoftware
  3. Klik på Næste for at starte installationsguiden.
    Figur : Eksempel på installationsguide
    Billedet viser vindue med installationsguide
  4. Markér feltet Jeg har gennemset og accepterer installationsaftalen, og klik derefter på Næste.
    Figur : Eksempel på UPD-licensaftale
    Billedet viser afkrydsningsfeltet for aftalen
  5. Vælg konfigurationsindstillingerne, og klik på Næste.
    Figur : Eksempel på UPD-konfigurationsindstillingerne
    Billedet viser felterne med konfigurationsindstillinger
  6. Guiden søger efter USB- eller netværkstilsluttede Samsung-printere og viser en liste over printere, du kan vælge imellem. Vælg den ønskede printer ved at markere den.
    Figur : Eksempel på printere fundet med guiden
    Billede af printere, der er markeret i listen med fundne printere
      bemærk:
    Hvis du får fejlmeddelelsen "Ingen printer fundet", skal du prøve følgende og derefter klikke på Søg igen:
    • Sørg for, at USB-stikket er sat helt ind i USB-porten på printeren.
    • Prøv et andet USB-kabel, og sørg for, at kablet er kortere end 1,8 m.
    • Kontrollér, at printeren er tændt.
    • Hvis du tilslutter din printer via netværket, skal du kontrollere printerens netværksforbindelse og derefter teste konfigurationen igen.
  7. Når softwaren installeres, vises der en statuslinje.
    Figur : Eksempel på UPD-statuslinje
    Billedet viser statuslinjen for installation af software
  8. Installationen er udført. Klik på Afslut for at afslutte guiden.
    Figur : Eksempel på vinduet Opsætning udført
    Billedet viser vinduet Opsætning udført