Samsung-laserprintere - Afinstaller en printer i Windows 7

Hvis printerens status ikke er korrekt, eller printeren ikke vil udskrive noget fra computeren, kan en fuld afinstallation og efterfølgende geninstallation af printeren måske løse problemet.
Følg disse trin for at afinstallere printeren i Windows 7.
  1. Klik på knappen Start.
    Figur : Tryk på knappen Start
  2. Klik på Enheder og printere.
    Figur : Klik på Enheder og printere
  3. Vælg den printer, der skal afinstalleres, og klik på Fjern enhed øverst i vinduet.
    Figur : Menuen Enheder og printere
  4. Der vises en meddelelse for at bekræfte, at printeren afinstalleres. Klik på Ja.
    Figur : Klik på Ja for at afinstallere printeren
  5. Når printeren er afinstalleret, skal du også fjerne printerdriveren. Klik på knappen Start, og klik derefter på Kontrolpanel.
    Figur : Menuen Start
  6. Klik på Fjern et program.
    Figur : Kontrolpanelmenu
  7. I menuen Programmer og funktioner skal du klikke på modellens printerdriver og derefter klikke på Afinstaller.
    Figur : Menuen Programmer og funktioner
  8. I installationsguiden skal du følge trinnene for helt at afinstallere printeren.
  9. Når printerdriveren er helt fjernet, skal du klikke på Afslut for at lukke guiden.
bemærk:
Når printeren er afinstalleret, vises den ikke længere under Enheder og printere. Gå til Download af software og drivere, og indtast din printermodel i søgefeltet for at downloade den seneste driver.