Samsung-laserprintere - Sådan udskifter du billedenheden

advarsel:
Før du udfører nogen form for vedligeholdelse på en printer, der kræver, at du åbner printeren, skal du slukke printeren og tage stikket ud af stikkontakten.
bemærk:
Denne fremgangsmåde gælder både enkeltfunktions- og multifunktionslaserprintere, men de fleste billeder viser kun en enkeltfunktionsprinter.
  1. Åbn frontdækslet, og tag tonerpatronen ud.
    Figur : Enkeltfunktionsprinter: Åbn frontdækslet, og tag tonerpatronen ud
    Figur : Multifunktionsprinter: Åbn frontdækslet, og tag tonerpatronen ud
  2. Træk billedenheden lige ud af printeren, langs fordybningen i printeren.
    Figur : Tag billedenheden ud af printeren
  3. Sæt den nye billedenhed i printeren, og juster den langs fordybningen i printeren.
    Figur : Installér den nye billedenhed i printeren
      advarsel:
    Vær forsigtig, når du åbner æsken med billedenheden. Eventuelle ridser eller kraftigt lys kan beskadige billedenheden.
  4. Installér tonerpatronen i printeren, og luk derefter frontdækslet.
    Figur : Installér tonerpatronen, og luk frontdækslet
    Sørg for, at alle dæksler er lukket korrekt, før du genoptager udskrivningen.