• Oplysning

• Feedback

Samsung-laserprintere - Sådan konfigurerer du strømbesparelsestilstand

Strømbesparelsestilstand kan indstilles inden for et tidsrum fra 1 til 120 minutter. Tiden henviser til, hvor længe printeren er tændt, før den går i strømbesparelsestilstand. Hvis strømbesparelsestilstanden f.eks. er indstillet til 10 minutter, betyder det, at printeren går i strømbesparelsestilstand 10 minutter efter et udskriftsjob.
Gør følgende for at indstille strømbesparelsestilstanden på en USB-tilsluttet printer i Easy Printer Manager
  1. Åbn Easy Printer Manager, og vælg Advanced (Avanceret).
    Figur : Vælg Advanced (Avanceret) i Easy Printer Manager
  2. Vælg fanen Device Settings (Enhedsindstillinger).
    Figur : Vælg Device Settings (Enhedsindstillinger)
  3. I feltet Power Save (Strømbesparelse) skal du angive det ønskede tidsrum i minutter.
    Figur : Angiv tidsrummet i feltet Power Save (Strømbesparelse)
  4. Klik på Save (Gem) for at gemme tidsrummet for strømbesparelsestilstanden.
Sådan indstiller du tidsrummet for strømbesparelsestilstanden på en USB-tilsluttet printer i Smart Panel:
  1. Åbn Smart Panel, og klik på Printer Settings (Printerindstillinger).
    Figur : Klik på Printer Settings (Printerindstillinger) i Smart Panel
  2. Vælg Settings (Indstillinger) i venstre menu, og brug derefter pil ned for at vælge Power Save (Strømbesparelse).
    Figur : Vælg Settings/Power Save (Indstillinger/Strømbesparelse
  3. I feltet Power Save (Strømbesparelse) skal du vælge det ønskede tidsrum.
    Figur : Vælg det ønskede tidsrum i feltet Power Save (Strømbesparelse)
  4. Klik på Apply (Anvend) for at gemme ændringerne for strømbesparelsestilstanden.
Sådan indstiller du SyncThru Web Service på en netværkstilsluttet printer:
  1. Indtast printerens IP-adresse i webbrowseren.
  2. Log på SyncThru Web Service ved at klikke på Login øverst til højre og indtaste bruger-id/adgangskode.
    Figur : Log på SyncThru Web Service
  3. Klik på fanen Settings (Indstillinger), og vælg Machine Settings (Indstillinger for maskine).
    Figur : Vælg Settings/Machine Settings (Indstillinger/Indstillinger for maskine)
  4. Indtast det ønskede tidsrum i feltet Power Save (Strømbesparelse).
    Figur : Angiv tidsrummet i feltet Power Save (Strømbesparelse)
  5. Klik på Apply (Anvend) for at gemme ændringerne for tidsrummet.