Samsung-multifunktionslaserprintere - Sådan installerer du Easy Printer Manager på Mac OS X

Før du installerer Easy Printer Manager, skal du kontrollere, at printerdriveren er downloadet og installeret. Gå til Download af software og drivere, og indtast din printermodel i søgefeltet for at downloade den seneste driver.
Følg trinnene for at installere Easy Printer Manager.
  1. Klik på downloadmappen for at åbne.
    Figur : Eksempel på den downloadede fil
  2. Klik på Mac_PrinterManager.
    Figur : Eksempel på Mac_PrinterManager
  3. Klik på Installer.pkg.
    Figur : Eksempel på filen Installer.pkg
  4. Klik på Continue (Fortsæt) for at starte installationen.
    Figur : Skærmbillede af Printer Manager (1 af 6)
  5. Klik på Continue (Fortsæt), og klik derefter på Agree (Accepter).
    Figur : Skærmbillede af Printer Manager (2 af 6)
  6. Markér afkrydsningsfeltet ved siden Keep Printer Manager in Dock (Fastgør Printer Manager i docken), og klik på Continue (Fortsæt).
    Figur : Skærmbillede af Printer Manager (3 af 6)
  7. Markér destinationen for at gemme softwareoplysningerne, og klik på Continue (Fortsæt).
    Figur : Skærmbillede af Printer Manager (4 af 6)
  8. Klik på Install (Installér) for at starte standardinstallationen.
    Figur : Skærmbillede af Printer Manager (5 af 6)
  9. Klik på Close (Luk) for at afslutte, når installationen er færdig.
    Figur : Skærmbillede af Printer Manager (6 af 6)
  10. Åbn Easy Printer Manager for at få vist status for printeren.
      bemærk:
    Hvis der ikke vises nogen printer, skal du klikke på det grønne opdateringsikon øverst til højre og kontrollere, at printeren er forbundet med et USB-stik eller er sluttet til dit hjemmenetværk.
    Figur : Eksempel på Easy Printer Manager