Samsung-laserprintere - System Error Cycle Power (Systemfejl, sluk og tænd for strømmen)

Hvis meddelelsen System Error Cycle Power (Systemfejl, sluk og tænd for strømmen) vises på printeren, skal du gøre følgende for at prøve at løse fejlen:
  1. Sluk og tænd for printeren:
    • Sluk for printeren.
    • Frakobl netledningen i 3-4 sekunder
    • Tilslut netledningen til stikkontakten, og tænd derefter for strømmen igen.
Hvis meddelelsen System Error Cycle Power (Systemfejl, sluk og tænd for strømmen) stadig vises, kræver printeren service. Gå til https://support.hp.com for hjælp til printerservice.