• Oplysning

Samsung Laser-printere - Dev Home/Deve Home Sensor (Dev Home-/Deve Home-sensor)-fejl

Hvis en Dev Home/Deve Home Sensor (Dev Home/Deve Home-sensor)-fejl vises på printeren, skal du gøre følgende:
  1. Sluk helt for strømmen til printeren.
  2. Tænd for strømmen til printeren, og vent på, at enheden varmer op.
Hvis Dev Home/Deve Home Sensor (Dev Home-/Deve Home-sensor)-fejlen vises igen, skal du gå til https://support.hp.com for at få yderligere hjælp.