• Oplysning

Samsung-laserprintere - Fejlen Actuator Motor (Aktuatormotor)

Hvis fejlen Actuator Motor (Aktuatormotor) vises på printeren, kombineret med en skurrende lyd, er sikkerhedstapperne ikke blevet fjernet korrekt. Sikkerhedstapper, der sidder på deres oprindelige placering, forhindrer tonertromlen i at rotere og forårsager aktuatormotorfejlen. Sørg for, at alle sikkerhedstapper er blevet fjernet inden betjening af printeren.
Se printerens Lynvejledning til installation for at få vejledning om, hvordan du fjerner sikkerhedstapperne inden betjening af printeren.
Figur : Printerens Lynvejledning til installation indeholder vejledning til fjernelse af sikkerhedstapperne