Samsung-laserprintere - Sådan installerer du drivere/software med Samsung Printer Software Installer-programmer til Mac OS X

Samsung Printer Software Installer er et webbaseret installationsprogram, der downloader og installerer de nødvendige printerdrivere og software til den tilsluttede Samsung-printer.
Hvis du endnu ikke har installeret printerdriveren, skal du gå til Download af software og drivere og indtaste din printermodel i søgefeltet for at downloade den nyeste driver.
Figur : Eksempel på Samsung Printer Software Installer
Billedet viser Samsung Printer Software Installer
Når installationsprogrammet åbnes, skal du klikke på Mac OS X-ikonet, hvis dit operativsystem er Mac OS X 10.5 eller nyere.

Mac OS X

Vælg installationstype, og følg derefter de relevante trin.