Samsung-laserprintere - Meddelelsen Updating Please Wait (Opdaterer, vent venligst)

Meddelelsen Updating Please Wait (Opdaterer, vent venligst) vises på printeren, når printeren enten opdaterer firmwaren eller sikkerhedskopierer oplysninger.
  advarsel:
Slå IKKE strømmen til printeren fra, når meddelelsen Updating Please Wait (Opdaterer, vent venligst) vises.
Hvis du slukker for strømmen, kan det beskadige printeren, og enheden kræver service.
Gå til https://support.hp.com for hjælp til service.