Samsung-laserprintere - Sådan installerer du en printerdriver til Mac OS X

Samsung Printer Software Installer er et webbaseret installationsprogram, der downloader og installerer de nødvendige printerdrivere og software til Samsung-printere.
Hvis du endnu ikke har installeret printerdriveren, skal du gå til Download af software og drivere og indtaste din printermodel i søgefeltet for at downloade den nyeste driver.
Brug de følgende trin til at installere printerdriveren.
  1. I Downloads skal du åbne mappen Mac_Installer.
  2. Åbn mappen Mac_Printer, og kør Printer Driver Package Installer (Installationsprogram til printerdriverpakke).
    Figur : Eksempel på Printer Driver Package Installer (Installationsprogram til printerdriverpakke)
    Billedet viser Printer Driver Package Installer (Installationsprogram til printerdriverpakke)
    bemærk:
    Du får muligvis en af følgende meddelelser:
    • Hvis du får en meddelelse af typen Authenticate (Godkend), skal du indtaste adgangskoden og derefter klikke på OK for at fortsætte.
    • Hvis du får en meddelelse af typen Authenticate (Godkend), og du ikke kender adgangskoden, skal du kontakte din systemadministrator for at få hjælp.
  3. Klik på Continue (Fortsæt) i advarselsdialogboksen, og derefter på Continue (Fortsæt) i printerdrivervinduet for at starte installationsprogrammet.
    Figur : Eksempel på klik på Continue (Fortsæt) i advarselsdialogboksen
    Billedet viser advarselsdialogboksen og klik på Continue (Fortsæt)
  4. Klik på Continue (Fortsæt) i dialogboksene Introduction (Introduktion) og Read Me (Vigtigt), og klik derefter på Agree (Accepter) for at acceptere vilkår og betingelser.
    Figur : Eksempel på valg af Agree (Accepter)
    Billedet viser, hvor du skal vælge Agree (Accepter)
  5. Luk alle programmer, og klik derefter på Continue (Fortsæt) i den advarselsmeddelelse, der vises.
    Figur : Eksempel på klik på Continue (Fortsæt)
    Billedet viser eksempel på klik på Continue (Fortsæt)
  6. Vælg, hvor du vil installere printerdriversoftwaren, og klik derefter på Continue (Fortsæt).
    Figur : Eksempel på valg af en destination
    Billedet viser valg af en destination
  7. Vælg installationstype, og klik derefter på Install (Installer).
    Figur : Eksemplet viser klik på Install (Installer)
    Billedet viser klik på Install (Installer)
  8. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, for at starte installationen.
    Figur : Eksemplet viser indtastning af adgangskode for at starte installationen
    Billedet viser indtastning af adgangskode for at installere software
  9. Indlæsningsskærmbilledet viser en statuslinje.
    Figur : Billedet viser eksempel på kørsel af pakkescript
  10. Når det er fuldført, skal du klikke på Close (Luk) for at afslutte.
    Figur : Eksempel på vellykket installation
    Billedet viser installation fuldført og korrekt tilsluttet
  11. Gå til System Preferences (Systemindstillinger) for at kontrollere, om installationen blev gennemført.
    Figur : Eksemplet viser åbning af System Preferences (Systemindstillinger)
    Billedet viser åbning af System Preferences (Systemindstillinger)
  12. Klik på Print & Scan (Udskriv og scan).
    Figur : Eksempel på System Preferences (Systemindstillinger) og Print & Scan (Udskriv og scan)
    Billedet viser klik på Print & Scan (Udskriv og scan) i System Preferences (Systemindstillinger)
  13. Den ønskede printer vises i listen med printere.
    Figur : Eksempel på printerlisten i Print & Scan (Udskriv og scan)
    Billedet viser dialogboksen Print & Scan (Udskriv og scan) med printerlisten