Samsung-laserprintere - Sådan installerer du en printerdriver via USB i Windows

Samsung Printer Software Installer er et webbaseret installationsprogram, der downloader og installerer de nødvendige printerdrivere og software til Samsung-printere.
Hvis du endnu ikke har installeret printerdriveren, skal du gå til Download af software og drivere og indtaste din printermodel i søgefeltet for at downloade den nyeste driver.
Følg disse trin for at installere printerdriveren via USB.
  1. Hvis du endnu ikke har installeret printerdriveren, skal du gå til Download af software og drivere og indtaste din printermodel i søgefeltet for at downloade den nyeste driver.
  2. Marker feltet ud for Jeg har gennemset og accepterer installationsaftalen, og klik derefter på Næste.
    Figur : Eksempel på valg af installationsaftalen
    Billedet viser, hvor du skal vælge installationsaftalen
  3. Vælg USB-forbindelse, og klik derefter på Næste.
    Figur : Eksempel på valg af USB-forbindelsestype
    Billedet viser valg af USB-forbindelse
  4. Installationsprogrammet søger efter alle USB-tilsluttede printere.
    bemærk:
    Hvis du får en fejl af typen Ingen printer fundet, skal du prøve disse trin og derefter klikke på Søg igen:
    • Sørg for, at USB-stikket er sat korrekt i på bagsiden af printeren og derefter tilsluttet en fungerende USB-port på computeren.
    • Prøv et andet USB-kabel, og sørg for, at kablet er kortere end 1,8 m.
    • Kontroller, at printeren er tændt.
  5. Marker alle de komponenter, der skal installeres, og klik derefter på Næste.
    Figur : Eksempel på valg af komponenter, der skal installeres
    Billedet viser valg af software, der skal installeres
  6. En statuslinje viser komponenter, der installeres. Klik på Næste, når linjen er fuld.
    Figur : Eksempel på statuslinje for installation af softwarekomponenter
    Billedet viser statuslinje for installation af softwarekomponenter
  7. Opsætningen er nu fuldført. Vælg Udskriv en testside for at kontrollere, at forbindelsen fungerer, og klik derefter på Afslut for at lukke guiden.
    Figur : Eksempel på opsætning udført
    Billedet viser valg af Udskriv en testside for at teste forbindelsen
    bemærk:
    Hvis Start Easy Eco Driver before printing job (Start Easy Eco Driver inden udskrivning af job) er markeret, viser Easy Eco Driver-softwaren inden hvert udskriftsjob en eksempelvisning af det, du udskriver, og giver mulighed for justering af indstillinger for toner/papir.