• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung Xpress MFP SL-M2070FW - Fejlen Scan Unit Open (Scanningsenhed åben)

Fejlen Scan Unit Open (Scanningsenhed åben) vises på printeren, når scanningsenheden ikke er lukket korrekt, eller der er papirstop i scanningsområdet.
Prøv følgende for at løse fejlen Scan Unit Open (Scanningsenhed åben):
  1. Slå strømmen til printeren fra, og frakobl derefter printeren.
  2. Åbn scanningsenheden, og åbn derefter det indvendige dæksel.
    Figur : Åbn scanningsenheden og det indvendige dæksel
  3. Mens du holder det indvendige dæksel åbent, skal du forsigtigt fjerne eventuelt fastklemt papir fra printeren.
    Figur : Hold det indvendige dæksel åbent, og fjern eventuelt fastklemt papir
  4. Luk scanningsenheden, så den klikker på plads.
  5. Hvis der er modstand, og papiret ikke bevæger sig eller ikke kan ses i udskriftsbakken, skal du åbne bagdækslet.
    Figur : Åbn bagdækslet
  6. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det ud.
    Figur : Træk forsigtigt i det fastklemte papir for at fjerne det
  7. Når papiret er blevet fjernet, skal du sikre dig, at der ikke er mere papir i papirgangen. Hvis der ikke er noget synligt papir, skal du fortsætte til næste trin.
  8. Mens det bageste dæksel er åbent, skal du trække håndtagene på fikseringsenheden opad.
    Figur : Træk fikseringsenheden håndtag opad
  9. Åbn scannerenheden og det indvendige dæksel.
    Figur : Åbn scannerenheden og det indvendige dæksel
  10. Fjern forsigtigt det fastklemte papir.
    Figur : Fjern forsigtigt det fastklemte papir
  11. Luk forsigtigt scannerenheden.
    Figur : Luk scannerenheden
  12. Træk håndtagene på fikseringsenheden nedad.
    Figur : Træk håndtagene på fikseringsenheden nedad.
  13. Luk bagdækslet, og slå derefter strømmen til printeren til for at genoptage udskrivningen.
Hvis fejlen Scan Unit Open (Scanningsenhed åben) ikke forsvinder, skal du gå til https://support.hp.com for at få yderligere hjælp til diagnosticering og løsning af problemet.