Samsung C1860FW-laserprinter - Kan jeg scanne til min Mac-computer fra printerpanelet?

Ja, du kan scanne ved hjælp af printerens panel til en Mac OS X-computer. Følgende skal downloades før opsætning af scanningsfunktionen:
Printerdriver
Scannerdriver
Easy Printer Manager
  bemærk:
Start det webbaserede Samsung Printer Software Installer for at downloade alle de ovenstående filer. FLERE OPLYSNINGER
Aktivering af scanning
Sådan aktiveres scanning til en Mac:
  1. Åbn Easy Printer Manager.
  2. Vælg din printer, hvis den ikke allerede er valgt, og klik på Scan To PC Settings (Scan til pc-indstillinger).
  3. Vælg indstillingen Enable Scanning to Device (Aktiver scanning til enhed).
  4. Klik på Save (Gem) for at gemme indstillingen.
Fra printerens kontrolpanel:
  1. Tryk på knappen Scan.
  2. Vælg Scan to PC (Scan til pc), og tryk derefter på OK.
  3. Vælg en af mulighederne herunder afhængigt af, hvordan printeren er tilsluttet til Mac-computeren:
    • Lokal pc – Denne printer er sluttet til Mac-computeren via et USB-kabel.
    • Netværks-pc - Printeren er tilsluttet det samme netværk som Mac-computeren.
        bemærk:
      Hvis Netværks-pc er valgt, skal du vælge din computer baseret på det tilknyttede id i Easy Printer Manager.
    Scanning begynder og sender til den scanningsmappe, der er indstillet i Easy Printer Manager.