Samsung-laserprintere - Sådan bruger du Easy Wireless Setup-software med (Mac)

Easy Wireless Setup-software forbinder din trådløse printer til et Wi-Fi-netværk for dig. Denne software er separat fra printerdriveren og gør det let at oprette trådløs forbindelse efter den første installation af printerdriveren. Se videoen nedenfor for at lære, hvordan du installerer Easy Wireless Setup til din Samsung-multifunktionsfarveprinter på en Mac-computer (billederne i videoen kan variere fra din printer afhængigt af modellen). Som en genvej har vi lavet et link til softwaren under videoen.
  bemærk:
Download og installer Easy Wireless Setup til Windows. FLERE OPLYSNINGER
Download Easy Wireless Setup
KLIK HER for at downloade Easy Wireless Setup-softwaren til Mac OS X (kompatibel med Mac OS 10.5-10.10).
Hvis du vil downloade andre drivere eller software til din printer, så klik her for at åbne det webbaserede installationsprogram kaldet Samsung Printer Software Installer. Dette installationsprogram downloader alle drivere og software, der er baseret på den printer, der er tilsluttet din computer.