Samsung MFP-printere - Pc-fax viser fejlen Fax Device I/O (Faxenhed I/O)

Denne artikel vedrører kun enheder tilsluttet via USB. Ikke alle faxkompatible enheder understøtter pc-fax.
Hvis fejlen Fax Device I/O (Faxenhed I/O) vises, skal du prøve følgende:
  1. Afinstaller programmet, og geninstaller det med den nyeste version fra downloadwebstedet.
    Gå til Download af software og drivere, og indtast din printermodel i søgefeltet for at downloade den seneste driver.
  2. Hvis fejlen fortsætter, skal du prøve et andet USB-kabel og en anden USB-port. Sørg også for, at USB-kablet er 1,8 m langt eller kortere.
Hvis problemet fortsætter, kræver USB-porten på din printer muligvis service. Gå til https://support.hp.com for yderligere assistance.