Samsung-multifunktionslaserprintere - "Not Available" (Ikke tilgængelig) vises under scanning til pc

Hvis meddelelsen "Not Available" (Ikke tilgængelig) vises på printeren, betyder det, at funktionen Scan to PC (Scan til pc) ikke er konfigureret. Lær, hvordan du konfigurerer Easy Document Creator, ved at se "Sådan konfigurerer du Scan til pc ved hjælp af Easy Printer Manager i Windows".
Før du bruger funktionen Scan to PC (Scan til pc), skal du sørge for, at den mest opdaterede scanningsdriver er blevet downloadet. Gå til Download af software og drivere, og indtast din printermodel i søgefeltet for at downloade den seneste driver.
Kontroller følgende, hvis scanningsfunktionen ikke fungerer korrekt i Windows:
Sørg for, at indstillingen Scan to PC (Scan til pc) er aktiveret i Easy Printer Manager.
  1. Åbn Easy Printer Manager.
    Figur : Skærmbilledet Easy Printer Manager
  2. Hvis Basic mode (Grundlæggende tilstand) vises, skal du vælge ikonet Switch to advanced mode (Skift til Avanceret tilstand) øverst til højre.
    Figur : Vælg avanceret tilstand
  3. Sørg for, at den korrekte printer er fremhævet, og klik på fanen Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger).
    Figur : Vælg Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger)
  4. I afsnittet Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger) skal du afkrydse cirklen til venstre for Enable Scan from Device Panel (Aktiver scanning fra enhedspanel).
    Figur : Vinduet Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger)
  5. Rul ned til File Settings (Filindstillinger), og vælg mappen for at justere, hvor filerne gemmes.
    Figur : Rul ned til File Settings (Filindstillinger)
  6. Når du er færdig, skal du klikke på Save (Gem) og derefter lukke programmet.
    Figur : Klik på Save (Gem), når du er færdig
Hvis printeren er tilsluttet et netværk:
  1. Sørg for, at Easy Printer Manager er konfigureret til den korrekte IP-adresse på printeren. IP-adressen i Easy Printer Manager bør være den samme som IP-adressen fra printerkonfigurationsrapporten.
    Figur : Sammenlign IP-adresserne
  2. Hvis printerens IP-adresse ikke er den samme, skal du opdatere IP-adressen, så den svarer til printeren i fanen Porte i Printeregenskaber.
Hvis meddelelsen stadig vises på printerens kontrolpanel, skal du afinstallere printeren og softwaren helt. Når printeren og softwaren er fjernet helt, skal softwaren og driverne installeres igen.