Customer Self Repair - Få mere at vide om Customer Self Repair (CSR)

Hvad er CSR?
Customer Self Repair (CSR) er en vigtig del af HPs garantibetingelser. Det giver os mulighed for at sende reservedele direkte til dig, når en fejl er blevet bekræftet. Dele sendes normalt om natten, så du modtager dem så hurtigt som muligt. Du kan derefter udskifte delene, når det passer dig. HP har investeret betydeligt i at udvikle produkter, så kunden selv kan reparere dem. Kunder, der køber HP Care Pack Services, kan stadig få glæde af CSR for komfort og tidsbesparelser.
For mere information, se garantibeviset for dit produkt på hp.com eller i den papirformular, du modtog da du købte produktet.
Vilkår og betingelser for CSR-garanti er inkluderet i garantibeviset for produktet, som findes i kassen sammen med produktet.
CSR fås i de fleste lande. Tal med dit lokale supportcenter for at høre om eventuelle begrænsninger for din placering.
Hvad er dine fordele?
CSR tilbyder dig den største bekvemmelighed ved reparation af vores produkter. Generelt er det den hurtigste måde at udføre en reparation på. Du behøver ikke at vente på en servicetekniker eller tilpasse dig til reparatørens tidsplan. Du kan selv styre, hvornår reparationen udføres, så det passer ind i dine rutiner og ressourcer. CSR-aktiverede produkter hjælper HP med at reducere de samlede udgifter til garantien og tjenesterne og giver dig lavere samlede ejeromkostninger.
Hvor er CSR tilgængelig?
CSR fås i de fleste lande. Tal med dit lokale supportcenter om eventuelle begrænsninger for din specifikke placering.
Hvornår er CSR påkrævet?
CSR er den påkrævede reparationsmetode, når et produkt er klassificeret som "Obligatorisk CSR", og når CSR tilbydes i landet. Til obligatoriske CSR-produkter klassificeres reservedele som følger:
  • CSR obligatoriske dele (kun garanti) -disse dele kræver udskiftning af kunden. De har typisk værktøjsfri adgang, består af en enkel montagedel, kræver minimal ledningsføring og har plug-and-play-konfiguration.
  • CSR Valgfri Dele - Du kan valgfrit vælge at erstatte disse dele. De kan kræve værktøjer, fjernelse af andre dele, flere ledningsføringer eller muligvis konfiguration/opsætning efter udskiftning.
  • Ikke-CSR - Ikke-CSR-dele har ingen specifik CSR-klassifikation og/eller instruktioner om, at de kan udskiftes af kunder. Disse dele kan ikke udskiftes af kunder, og du vil derfor blive tilbudt en reparation på værksted eller hos dig i henhold til dine garantibetingelser.
Hvad hvis jeg har en HP Care Pack eller kontrakt, der yder support på stedet?
Nogle HP Care Pack Services, der giver udvidet garantidækning, indeholder bestemmelser for CSR. Derudover kan du, hvis du har købt en HP Care Pack, der yder support på stedet, stadig udnytte CSR og anmode om, at reservedele sendes direkte til dig. Du kan derefter udskifte delene, når det passer dig. Se HP Care Pack Services for mere information om garantiopgraderinger.
Gives der garantitjenester på stedet for CSR?
Ja. Generelt indeholder vores garantibevis flere muligheder for levering af support, herunder CSR.
Hvad nu, hvis jeg ikke ønsker at erstatte min CSR-del selv?
I lande, hvor CSR er tilladt, og produktet er dækket af en HP fabriksgaranti, kan du vælge at købe udskiftning af delen på stedet. Omkostningerne vil kun omfatte arbejdskraft og transport, fordi delene er dækket af garantien.
Hvordan afgør jeg, om mit produkt har CSR-komponenter?
HPs produktspecifikationer (QuickSpecs) angiver, om et produkt er aktiveret til CSR. Kun dele, der er noteret som CSR-obligatoriske dele, betragtes som obligatoriske. Og disse dele betragtes kun som obligatoriske for disse produkter med de nye CSR-garantibetingelser. For at få flere oplysninger, se QuickSpecs.
For at finde oplysninger om, hvordan specifikke dele er klassificeret til CSR, skal du klikke her for at se Customer Self Repair - muligheder for selv at reparere for alle produktfamilier.
Hvilke oplysninger findes der til at hjælpe mig med at udskifte dele?
HP giver omfattende online-information, der hjælper dig med at udskifte dele. Vores Tjenester mediebibliotek har videoer, der indeholder trinvise instruktioner til fjernelse og udskiftning af mange almindelige dele. Programmet indeholder også et nemt værktøj til at søge efter dele. Derudover giver mange produkter skriftlige trinvise instruktioner om, hvordan man fjerner og udskifter dele. Du kan også ringe til vores supportcentre for at få hjælp til fjernelse og udskiftning af CSR-dele.
Hvad sker der, hvis jeg beskadiger en del, mens jeg udfører CSR?
Hvis du beskadiger en del, mens du udskifter den, er omstændighederne ikke anderledes, end hvis en HP servicetekniker beskadiger delen. Garantien dækker den anden reparation.
Hvilke lande er i øjeblikket udelukket fra at tilbyde CSR?
Kontakt venligst din lokale serviceorganisation for eventuelle specifikke landekskluderinger.
Hvor finder jeg CSR-standardgarantivilkår og -betingelser?
For information om garantien for et specifikt produkt, skal du se garantibeviset for produktet, som findes i kassen sammen med produktet.