Samsung-laserprintere - Fejlfinding af Mac-netværksforbindelse

Oversigt
Der er forskellige årsager, når en printer er ikke i stand til at oprette forbindelse til et netværk, eller når en computer ikke viser en printer via netværket.
Brug dette dokument til at udføre fejlfinding af netværksproblemer for en Samsung-printer eller en multifunktionsprinter, der er sluttet til en Mac-computer.
Grundlæggende tjekliste til fejlfinding af trådløs netværksforbindelse
Sørg for, at forbindelsen til trådløs opsætning opfylder følgende krav:
  • Printeren og computeren er tilsluttet det samme netværk.
  • Den korrekte adgangskode indtastes, når du bliver bedt om at indtaste din netværkssikkerhedsnøgle.
  • Placér routeren tættere på printeren, så der er netværksforbindelse (trådløst signal) mellem routeren eller adgangspunktet og printeren.
      bemærk:
    Samsung-printere understøtter kun en trådløs router, der har et netværkssignal på 2,4 GHz.
  • Printeren er konfigureret med en statisk IP-adresse på netværket.
    For vejledning vedrørende tildeling af en statisk IP-adresse henvises til fejlfindingsvejledningen, og i afsnittet Netværk skal du gå til "Sådan tildeler du printeren en statisk IP-adresse".
      bemærk:
    En IP-adresse på 169.254.xxx.xx angiver, at en printer ikke er tilsluttet et netværk, eller at den har mistet forbindelsen til netværket, eller at et netværk ikke har nogen DHCP-server. Hvis denne IP-adresse blev tildelt manuelt til en printer, skyldes problemet muligvis ikke printeren. Prøv at bruge 192.168.xxx.xxx som IP-adresse.
  bemærk:
Hvis der vises en fejlmeddelelse om WLAN-support, skal du kontrollere, at der er ikke er nogen udskriftsjob i udskriftskøen under den indledende opsætning af en trådløs netværksforbindelse. Tænd for printeren, og kontrollér derefter, at det trådløse signal er aktiveret efter et minut.
Vælg et af de relevante links for at udføre fejlfinding af følgende problemer: