• Oplysning

Samsung Xpress MFP SL-M2070FW - Faxprinteren hverken sender eller modtager en fax

Når du sender en fax, bør din printer vise meddelelsen Sending.... (Sender...) på LCD-paneldisplayet.
Hvis din faxprinter ikke sender faxer, skal du prøve følgende:
  • Sørg for, at du har tilsluttet printeren til en fungerende telefonlinje.
  • Sørg for, at det dokument, du sender via fax, er lagt på scannerglaspladen eller i den automatiske dokumentføder (ADF), afhængigt af faxmodellen.
  • Sørg for, at det nummer, du har ringet op, er en faxlinje og er i drift.
Hvis din faxprinter ikke modtager faxer, skal du prøve følgende:
  • Sørg for, at printeren er tændt.
  • Sørg for, at printerens modtagefunktion er indstillet til Fax.
  • Sørg for, at der er papir i papirbakken på din printer.
  • Sørg for, at du har tilsluttet printeren til en fungerende telefonlinje.
  • Kontrollér, om printeren viser en fejlmeddelelse på LCD-displayet.
    bemærk:
    Hvis din faxprinter ikke sender eller modtager faxer, skal du kontrollere printeren for fejlmeddelelser. Gå til printerens dokument om fejlkoder og fejlfinding for at få hjælp med fejlkoder.
Gå til HP Support, hvis problemet fortsætter.