Samsung Laserprintere - sådan scanner du med appen Samsung Mobile Print

Før du begynder
  bemærk:
Denne app kan kun scanne med specifikke Samsung-printere. Se app-beskrivelsen i Play Store eller App Store for en opdateret liste over understøttede printere.
Du kan scanne direkte til din smartphone ved hjælp af appen Samsung Mobile Print.
Før du begynder, skal du sørge for følgende:
  • Appen Samsung Mobile Print er installeret på din smartphone.
  • Din smartphone er tilsluttet det samme trådløse netværk som din printer, eller er sluttet til printeren via Wi-Fi Direct.
  • Din printer allerede er blevet valgt på Samsung Mobile Print-appen.
Scanning med Samsung Mobile Print
  1. Tryk på appen Samsung Mobile Print for at åbne den.
  2. Tryk på Scan øverst på skærmen.
      bemærk:
    Hvis der ikke allerede er valgt en printer, beder Samsung Mobile Print-appen dig om at vælge en printer på en liste over printere, der er tilsluttet det samme trådløse netværk som din smartphone. Hvis der ikke vises nogen printer på listen, er enten printeren eller smartphone ikke tilsluttet til det trådløse netværk.
  3. På denne skærm kan du ændre scanningsindstillinger, som f.eks papirformat, farve/gråtone-billedopløsning, Flatbed/ADF (automatisk dokumentføder på de printermodeller, der har en), og filformat (JPEG, PNG eller PDF-fil).
  4. Tryk på Forhåndsvisning for at se, hvordan scanningen vil se ud eller på Scan for at scanne. Det tager scanneren tager et par sekunder at scanne dit dokument eller billede.
  5. Tryk på Ja til at scanne mere eller Nej, hvis du er færdig med at scanne.
  6. Scanningen er gennemført og vil blive gemt i din smartphones billedgalleri (normalt i en mappe, der er markeret med "Scanninger"). Tryk på Send giver forskellige indstillinger til afsendelse af scanningen, såsom e-mail, tekstmeddelelse, Dropbox og Google Drive.