HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682 - Læg papir i inputbakken med høj kapacitet til 2.000 ark

Læg papir i inputbakken med høj kapacitet til 2.000 ark
Følgende oplysninger beskriver, hvordan du lægger papir i inputbakken med høj kapacitet. Denne bakke kan rumme op til 2.000 ark 75 g/m2 papir.
  1. Åbn bakken.
      bemærk:
    Åbn ikke denne bakke, mens den er i brug.
    Figur : Åbn bakken
  2. Før papiret ilægges, skal du justere papirbreddestyret ved at trykke den blå justeringslås sammen og trække i den, så den passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Justér styrene
  3. Drej papirstophåndtaget til den korrekte placering for det anvendte papir.
    Figur : Juster papirstophåndtaget
  4. Læg papir i bakken. Kontroller papiret for at sikre, at styrene rører stakken let uden at bøje den. Oplysninger om, hvordan du skal vende papiret, finder du i Papirretning for højkapacitetsbakke.
      bemærk:
    Justér papirstyrene til den rette størrelse, og undlad at overfylde bakken for at undgå papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
    Figur : Ilæg papir
  5. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  6. Konfigurationsmeddelelsen for bakken vises på printerens kontrolpanel.
  7. Tryk på knappen OK for at acceptere den valgte type og det valgte format, eller tryk på knappen Rediger for at vælge et andet papirformat eller en anden papirtype.
Papirretning for højkapacitetsbakke
Papirretning for højkapacitetsbakke
Papirtype
Billedretning
Duplekstilstand
Papirformat
Sådan ilægges papir
Brevpapir eller fortrykt
Stående
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, A4.
Forside opad
Øverste kant i venstre side af bakken
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret
Letter, Legal, A4.
Forside nedad
Øverste kant i venstre side af bakken
Liggende
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, A4.
Forside opad
Øverste kant mod bakkens bagende
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret
Letter, Legal, A4.
Forside nedad
Øverste kant mod bakkens bagende
Hullet
Stående eller liggende
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, A4.
Huller mod bakkens bagende
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret
Letter, Legal, A4.
Huller mod bakkens bagende
Brug alternativ brevhovedtilstand
Brug funktionen Tilstanden Alternativt brevhoved, hvis du vil lægge papir med brevhoved eller fortrykt papir i bakken på samme måde for alle jobs, uanset om du udskriver til én side af arket eller til begge sider af arket. Når du bruger denne tilstand, skal du isætte papir som til automatisk dupleksudskrivning.
Hvis du vil bruge denne funktion, skal du aktivere den via menuerne på printerens kontrolpanel.
Aktivér tilstanden Alternativt brevhoved via menuerne på printerens kontrolpanel
  1. Vælg Indstillinger på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Kopier/udskriv eller Udskriv
    • Administrer bakker
    • Tilstanden Alternativt brevhoved
  3. Vælg Til for at aktivere alternativ brevhovedtilstand.