HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682, Managed E65050, E65060, E65150, E65160, MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Læg papir i inputbakken med høj kapacitet til 2.000 ark

Indledning

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du lægger papir i inputbakken med høj kapacitet. Denne bakke kan rumme op til 2.000 ark 75 g/m2 papir.
  1. Åbn bakken.
    bemærk:
    Åbn ikke denne bakke, mens den er i brug.
    Figur : Åbn bakken
  2. Før papiret ilægges, skal du justere papirbreddestyret ved at trykke den blå justeringslås sammen og trække i den, så den passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Juster styrene
  3. Drej papirstophåndtaget til den korrekte placering for det anvendte papir.
    Figur : Juster papirstophåndtaget
  4. Læg papir i bakken. Kontroller papiret for at sikre, at styrene rører stakken let uden at bøje den. Oplysninger om, hvordan du skal vende papiret, finder du i afsnittet Papirretning for højkapacitetsbakke nedenfor.
    bemærk:
    Justér papirstyrene til den rette størrelse, og undlad at overfylde bakken for at undgå papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
    Figur : Ilæg papir
  5. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  6. Konfigurationsmeddelelsen for bakken vises på printerens kontrolpanel.
  7. Vælg knappen OK for at acceptere den registrerede type og det registrerede format, eller vælg knappen Rediger for at vælge et andet papirformat eller en anden papirtype.

Papirretning for højkapacitetsbakke

Brevhoved eller fortrykt papir
Billedretning
Duplekstilstand
Papirformat
Sådan ilægges papir
Portrait (Stående)
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, A4
Forside opad
Øverste kant i venstre side af bakken
Portrait (Stående)
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret
Letter, Legal, A4
Forside nedad
Øverste kant i venstre side af bakken
Landscape (Liggende)
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, A4
Forside opad
Øverste kant mod bakkens bagende
Landscape (Liggende)
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret
Letter, Legal, A4
Forside nedad
Øverste kant mod bakkens bagende
Forhullet papir
Billedretning
Duplekstilstand
Papirformat
Sådan ilægges papir
Stående eller liggende
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, A4
Huller mod bakkens bagende
Stående eller liggende
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret
Letter, Legal, A4
Huller mod bakkens bagende

Brug Tilstanden Alternativt brevhoved

Brug funktionen Tilstanden Alternativt brevhoved, hvis du vil lægge papir med brevhoved eller fortrykt papir i bakken på samme måde for alle jobs, uanset om du udskriver til én side af arket eller til begge sider af arket. Når du bruger denne tilstand, skal du isætte papir som til automatisk dupleksudskrivning.
Hvis du vil bruge denne funktion, skal du aktivere den via menuerne på printerens kontrolpanel.

Aktivér tilstanden Alternativt brevhoved via menuerne på printerens kontrolpanel

1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du navigere til programmet Indstillinger og derefter vælge ikonet Indstillinger.
  2. Åbn følgende menuer:
    1. Kopier/udskriv eller Udskriv
    2. Administrer bakker
    3. Tilstanden Alternativt brevhoved
  3. Vælg Til.