• Oplysning

• Feedback

HP Color LaserJet Enterprise M652, M653 - Bestil forbrugsvarer, tilbehør og reservedele

Bestilling

Bestilling af forbrugsvarer og papir
Bestilling af ægte reservedele eller ekstraudstyr fra HP
Bestilling via udbydere af tjeneste eller support
Kontakt en autoriseret HP-tjeneste eller serviceudbyder.
Bestil vha. HP's integrerede webserver (EWS)
Skriv printerens IP-adresse eller værtsnavnet i adresse-/URL-adressefeltet i en understøttet webbrowser på computeren for at få adgang. EWS indeholder et link til webstedet HP SureSupply, som giver mulighed for at købe originale HP-forbrugsvarer.

Forbrugsvarer og ekstraudstyr

Element
Beskrivelse
Patronnummer
Varenummer
Forbrugsvarer
HP 655A sort original LaserJet-tonerpatron
Sort erstatningstonerpatron med standardydelse
655A
CF450A
HP 656X sort Original LaserJet-tonerpatron med høj ydelse
Sort erstatningstonerpatron med høj ydelse
656X
CF460X
HP 655A cyan Original LaserJet-tonerpatron
Cyan erstatningstonerpatron med standardydelse
655A
CF451A
HP 656X cyan Original LaserJet-tonerpatron med høj ydelse
Cyan erstatningstonerpatron med høj ydelse
656X
CF461X
HP 656X gul Original LaserJet-tonerpatron
Gul erstatningstonerpatron med standardydelse
655A
CF452A
HP 656X gul Original LaserJet-tonerpatron med høj ydelse
Gul erstatningstonerpatron med høj ydelse
656X
CF462X
HP 656X magenta Original LaserJet-tonerpatron
Magenta erstatningstonerpatron med standardydelse
655A
CF453A
HP 656X magenta Original LaserJet-tonerpatron med høj ydelse
Magenta erstatningstonerpatron med høj ydelse
656X
CF463X
Tilbehør
HP Color LaserJet-papirbakke til 550 ark
550-arks papirfremfører (ekstraudstyr)
bemærk:
Printeren understøtter op til to arkfødere til 1 x 550 ark papir, medmindre andre inputenheder er i brug.
Ikke relevant
P1B09A
HP Color LaserJet-papirbakke til 550 ark med stander
550-arks papirfremfører med stander (ekstraudstyr)
Ikke relevant
P1B10A
HP Color LaserJet-papirbakke til 3 x 550 ark med stander
3 x 550-arks papirfremfører med stander til at støtte printeren (ekstraudstyr)
Ikke relevant
P1B11A
HP Color LaserJet 1 x 550/2.000-arks HCI-papirføder og stativ
2.000-arks papirfremfører og 550-arks papirfremfører med stander til at støtte printeren (ekstraudstyr)
Ikke relevant
P1B12A
HP Jetdirect 2900nw-printserver
Tilbehør til trådløs USB-printerserver
Ikke relevant
J8031A
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-tilbehør
bemærk:
Til brug i hardwareintegrationsstikket. HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør kræver tilbehøret interne USB-porte fra HP (B2L28A). J8031A kan også tilsluttes via USB-porten på bagsiden. Hvis det er tilfældet, anvendes HIP ikke.
Wi-Fi Direct-tilbehør til "touch"-udskrivning fra mobile enheder
Ikke relevant
J8030A
HP Trusted Platform Module
Krypterer automatisk alle data, der passerer igennem printeren
Ikke relevant
F5S62A
Interne HP USB-porte
To USB-porte (ekstraudstyr) til tilslutning af tredjepartsenheder
Ikke relevant
B5L28A
HP Secure High-Performance-harddisk
FIPS140-certificeret harddisk på 500 GB (ekstraudstyr)
Ikke relevant
B5L29A
HP 1 GB DDR3 x 32 144-bens 800 MHz SODIMM
Valgfri DIMM til udvidelse af hukommelsen
Ikke relevant
E5K48A

Vedligeholdelse/forbrugsvarer med lang levetid

Vedligeholdelses-/LCC-sæt
Varenummer
Anslået levetid1
110V-vedligeholdelsessæt til HP LaserJet
P1B91A
150.000 sider*
220V-vedligeholdelsessæt til HP LaserJet
P1B92A
150.000 sider*
Billedoverføringsbæltesæt til HP LaserJet
P1B93A
150.000 sider*
Toneropsamlingsenhed til HP LaserJet
P1B94A
100.000 sider*
1HP's specifikationer for vedligeholdelse af forbrugsvarer med lang levetid (LLC) er baseret på LLC-levetidstestforholdene nedenfor. Den faktiske individuelle levetid/ydelse under normal brug varierer afhængigt af forbrug, miljø, papir og andre faktorer. Den anslåede levetid er ikke en underforstået eller berettiget garanti.
*Forhold for LLC-levetidstesten
  • Udskriftsdistribution: 5 % jævnt fordelt på tværs af siden
  • Miljø: 17 til 25 °C, 30-70 % relativ luftfugtighed (RH)
  • Mediestørrelse: Letter/A4
  • Medievægt: 75 g/m2 almindeligt medie
  • Jobstørrelse: 4 sider
  • Indføring med kort kant (A3) (dvs. Legal-format)
Faktorer, der kan reducere levetiden i forhold til ovennævnte forhold:
  • Medier, der er smallere end Letter/A4-format (termisk opbremsning er lig med flere rotationer)
  • Papir, der er tungere end 75 g/m2 (kraftigere medier belaster printerkomponenterne mere)
  • Udskriftsjob mindre end 4 sider (mindre job betyder mere termisk vekslen og flere rotationer)

Dele til reparationer foretaget af kunden

Hvis du vil reducere reparationstiden, findes der reservedele til reparationer foretaget af kunderne (CSR – Customer Self-Repair) til mange HP LaserJet-printere. Du kan finde flere oplysninger om CSR-programmet og fordelene på www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale HP-reservedele kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved at kontakte en HP-autoriseret service- og supportleverandør. Ved bestillingen skal du have et af følgende: varenummer, serienummer (findes bag på printeren), produktnummer eller printernavn.
  • Varer med betegnelsen Obligatorisk egenudskiftning skal installeres af kunden, medmindre du vil betale for, at en HP-servicemedarbejder udfører arbejdet. Support på stedet eller i forbindelse med returnering til lager indgår ikke i HP-printergarantien for disse dele.
  • Varer med angivelsen Valgfri egenudskiftning kan på din anmodning installeres gratis af HP's servicemedarbejdere, så længe garantien for printeren er gældende.
Produkt
Beskrivelse
Selvudskiftnings­muligheder
Varenummer
1 x 550-arks papirfremfører
Erstatningsbakke til 1 x 550 ark papir
Obligatorisk
P1B09-67901
Sikker harddisk
Ekstra harddisk
Obligatorisk
B5L29-67903
1 GB 90-bens DDR3 x32 800 MHz SODIMM
Nyt DIMM-hukommelse
Obligatorisk
E5K48-67902
Trusted Platform Module
Nyt Trusted Platform Module
Obligatorisk
F5S62-61001
HP Jetdirect 2900nw-printerserver
Ekstratilbehør til trådløs USB-printerserver
Obligatorisk
J8031-61001
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-tilbehør
Nyt Wi-Fi Direct-tilbehør til "touch"-udskrivning fra mobile enheder
Obligatorisk
J8030-61001
Kontrolpanelsæt (M653-modeller)
Kontrolpanel til udskiftning
Obligatorisk
Kontrolpanelsæt (M652-modeller)
Kontrolpanel til udskiftning
Obligatorisk