• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - 13.A3, 13.A4 Papirstop i konvolutføder

13.A3, 13.A4 Papirstop i konvolutføder
Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i konvolutføderen. Når der er et stop, vises en af følgende meddelelser og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet, i kontrolpanelet.
  • 13.A3.XX Papirstop i bakke 3
  • 13.A4.XX Papirstop i bakke 4
  1. Træk bakken helt ud af printeren ved at trække og løfte den en anelse op.
    Figur : Fjern konvolutføder fra printeren
  2. Fjern eventuelle fastklemte eller beskadigede konvolutter fra bakken.
    Figur : Fjern den fastsiddende konvolut
  3. Fjern eventuelle konvolutter fra fremføringsvalserne inden i printeren.
    Figur : Fjern den fastsiddende konvolut
  4. Sæt bakken i igen, og luk den.
    Figur : Sæt konvolutfremføreren i