HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - Papirstop i bagdækselområde og fikseringsområde 13.B2, 13.B9

Papirstop i bagdækselområde og fikseringsområde 13.B2, 13.B9
Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i det bageste dæksel og fikseringsområdet. Når der er et stop, vises en af følgende meddelelser og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet, i kontrolpanelet.
  • 13.B2.XX Papirstop i dæksel
  • 13.B9.XX Papirstop i fikseringsenhed
  advarsel:
Fikseringsenheden kan være varm, mens printeren er i brug. Vent på, at fikseringsenheden afkøles før afhjælpning af papirstop.
  1. Åbn bagdækslet.
    Figur : Åbn bagdækslet
  2. Fjern fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Fjern fikseringsenheden ved at tage fat i de to sidelåse og trække fikseringsenheden lige ud af printeren.
    ADVARSEL: Fikseringsenheden kan være varm, mens printeren er i brug. Vent på, at fikseringsenheden afkøles, inden du rører ved den.
    Figur : Fjern fikseringsenheden
  4. Fjern fastklemt papir fra området, hvor fikseringsenheden har siddet.
    Figur : Fjern eventuelt fastklemt papir
  5. Monter fikseringsenheden igen.
    Figur : Monter fikseringsenheden igen
  6. Luk bagdækslet
    Figur : Luk bagdækslet